Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙ: Άνοιξε το Mybusiness support - Μέχρι πότε γίνονται δεκτές αιτήσεις

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Mybusiness support μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να αποδεχθούν τα ποσά της
επιστρεπτέας προκαταβολής που τους έχουν εγκριθεί. Πρόκειται για τους δικαιούχους της β' φάσης της επιστρεπτέας προκαταβολής. Το άνοιγμα της πλατφόρμας είχε προαναγγείλει και ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής μιλώντας στον RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Η αποδοχή των ποσών αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της κρατικής ενίσχυσης. Οι αιτήσεις αποδοχής θα μπορούν να υποβάλλονται έως τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση το ύψος του ελάχιστου δανείου διαμορφώνεται σε:

-2.000 ευρώ για επιχειρήσεις που δεν απασχολούσαν κανέναν εργαζόμενο και δεν διέθεταν ταμειακή μηχανή κατά την 1η Ιουνίου.

-4.000 ευρώ αν απασχολούσαν 1-5 εργαζόμενους.

-8.000 ευρώ για επιχειρήσεις με 6-20 εργαζόμενους.

-15.000 ευρώ για επιχειρήσεις με 21-50 εργαζόμενους.

-30.000 ευρώ για πάνω από 50 με σχέση εξαρτημένης


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις