Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Πανικός σε συγκέντρωση ακροδεξιών στη Μυτιλήνη: Άντρας έπεσε με το αυτοκίνητό του στο πλήθος

Ηλικιωμένος που οδηγούσε αυτοκίνητο, διερχόμενος από συγκέντρωση ακροδεξιών στη Μυτιλήνη, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Συνολικά έξι άτομα τραυματίσθηκαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης στην εθνική οδό στη βόρεια έξοδο της πόλης, μπροστά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ηλικιωμένος έπεσε επάνω σε ομάδα συγκεντρωμένων διαδηλωτών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 8:30 το βράδυ μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει».

ύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν μετανάστες από το να βάλουν φωτιές (θεωρούν, σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους, ότι τη σημερινή φωτιά που μαίνεται ακόμα στα βουνά της Θερμής την έβαλαν μετανάστες).

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ άγνωστοι επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη μη Κυβερνητικής οργάνωσης που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Όπως μεταδίδει η efsyn το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν οι γνωστοί ακροδεξιοί κύκλοι της Μυτιλήνης, εκμεταλλευόμενοι την πυρκαγιά που έκαιγε από νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στα βουνά πάνω από το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και προς Αφάλωνα αλλά και το κλίμα με τη Τουρκία, κάλεσαν σε μια ακόμα ρατσιστική συγκέντρωση υποστηρίζοντας ότι υπεύθυνοι για τη φωτιά ήταν οι πρόσφυγες και Τούρκοι.

Μάλιστα, λίγο πριν το συμβάν, είχαν ξεκινήσει να ελέγχουν αυτοκίνητα και να επιτίθενται σε οχήματα ΜΚΟ.

Την ίδια ώρα, άλλοι σχημάτισαν ομάδες πολιτοφυλακής και με το πρόσχημα της πυροφύλαξης


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις