Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

«Η Ελλάδα έκανε push back 35 "παρανομους" πρόσφυγες & έπνιξε 4»: Η βρόμικη «καταγγελία» της τουρκονορβηγικής ΜΚΟ Aegean Boat Report

«Η Ελλάδα έκανε push back 35 πρόσφυγες & έπνιξε 4»: Η βρόμικη «καταγγελία» της τουρκονορβηγικής ΜΚΟ Aegean Boat Report
Και ακόμα τους επιτρέπουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα

Σε μια βρόμικη «καταγγελία» προχώρησε η τουρκικών συμφερόντων νορβηγική ΜΚΟ Aegean Boat Report ότι δήθεν η Ελλάδα έκανε «push back σε
τριανταπέντε πρόσφυγες και έπνιξε τέσσερις από αυτούς» στα ανοιχτά της Λέσβου.

BREAKING: Alleged pushback believed to have killed 4 ppl outside #Lesvos! A boat carrying 39 ppl was reported in distress west of #Turkey. TCG picked up 35 people in the sea, 4 people are missing & believed to be drowned. Rescue operations ongoing. More:


Μάλιστα αναφέρει πως τους 35 «πρόσφυγες» τους μάζεψε η «φιλάνθρωπη» τουρκική Ακτοφυλακή η οποία και τους προωθεί να μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για μια σαφέστατη προσπάθεια αμαύρωσης του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και της Ελλάδας γενικότερα, ενώ η ΜΚΟ οικιοποιείται τους τουρκικούς ισχυρισμούς.

Η Aegean Boat Report είναι μια ΜΚΟ με όλα τα χαρακτηριστικά πλατφόρμας συλλογής και προώθησης πληροφοριών σε χώρες μη φιλικές προς την Ελλάδα (οι νοούντες νοήτωσαν) και έχει καταγραφεί από τις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Κάνει «καταγραφή» των κινήσεων του Λιμενικού και έχει σήμα το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε οθωμανικό λάβαρο και είναι η βασική αρτηρία μεταφοράς πληροφοριών από και προς τις ακτές της Μικράς Ασίας, των Τούρκων διακινητών παράνομων μεταναστών οι οποίοι διεισδύουν εν συνεχεία στην Ελλάδα.

Και ακόμα τους επιτρέπουν να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα όπως και σε άλλες ύποπτες ΜΚΟ.

Το pronews.gr είναι το ΜΜΕ που είχε αποκαλύψει την παράνομη δραστηριότητα της ERCI μιας ΜΚΟ η οποία είχε άμεση σχέση με τον Τ.Σόρος διαμέσου της γνωστής οργάνωσής του Solidarity Now.

Εδώ πρόκειται για μια περίπτωση στην οποία φαίνεται πως οι σχέσεις με την άλλη πλευρά του Αιγαίου είναι κάτι περισσότερο από στενές.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις