Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Σέρβος υπουργός Εξωτερικών : ¨Δυσάρεστη και κακή απόφαση της Ελλάδας¨

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το κλείσιμο των ελληνικών συνόρων σε Σέρβους πολίτες.

Η απόφαση για κλείσιμο των ελληνικών συνόρων σε Σέρβους πολίτες είναι «δυσάρεστη και κακή» και «κυρίως βλάπτει τα συμφέροντα της ίδιας της Ελλάδας» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, σε σημερινές του δηλώσεις.
Ο κ. Ντάτσιτς, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της Σερβίας το πρωί της Δευτέρας, ανέφερε ότι η απόφαση ελήφθη, καθώς ορισμένοι Σέρβοι τουρίστες που πέρασαν τα σύνορα τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Εκτίμησε, μάλιστα, πως όταν η ελληνική κυβέρνηση προχωρήσει σε νέα αξιολόγηση των δεδομένων, θα ανοίξουν και πάλι τα σύνορα.
Ο Σέρβος υπουργός εξέφρασε, εξάλλου, την ελπίδα ότι η ελληνική κυβέρνηση θα αναθεωρήσει σύντομα την απόφασή της.
…………
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Sputnik  6/7/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις