Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Σύρος: Γυναίκα από την Βουλγαρία βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν μια 59χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία μόνιμη κάτοικος Σύρου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades24.gr, η 59χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και λίγες ημέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες το πρωί δήλωσε εξαφάνιση ο σύντροφος της.

Πριν από λίγο η ατυχή 59χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη σε προχωρημένη σήψη σε δέντρο κτήματος κοντά στην οικεία της, η οποία βρίσκεται στη περιοχή του Πάγου στη Σύρο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο όλα ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά ενώ έρευνα διεξάγει η τοπική αστυνομία.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις