Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια σοβαρή νέα εξέλιξη στο πολεμικό πεδίο βαθαίνει ακόμα πιο πολύ το χύσαμε μεταξύ Αιγύπτου και Τουρκίας και φέρνει πιο κοντά σε γενική πολεμική
σύγκρουση τις δυο χώρες, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansı, η Αίγυπτος, που είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να επέμβει στην Λιβύη στην περίπτωση που οι τουρκόφιλες δυνάμεις επιτεθούν στην Σύρτη, στέλνει στρατιωτικές δυνάμεις κομάντος στην Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό του καθεστώτος Άσαντ, εναντίον των τουρκόφιλων δυνάμεων του θύλακα του İldib.

Οι δυναμεις των Αιγυπτίων κομάντος που έφτασαν στην Συρία, έχουν πλασαριστεί στην πολεμική γραμμή νοτίως του Χαλεπιού και στην πρώτη γραμμή εναντίον των τζαιχαντιστών που στηρίζονται από την Άγκυρα.

Το «πάρτι» μόλις άρχισε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις