Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

(video) Παθολόγοι από 6 κράτη της EE: O ιός "covid-19" ΔΕΝ είναι θ α ν α τ η φ ό ρ ο ς καί ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ κ α ν έ ν α ς από αυτόν!..

Παθολόγοι από 6 κράτη της ΕΕ:
Ο ιός "covid-19" ΔΕΝ είναι θ α ν α τ η φ ό ρ ο ς
καί ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ κ α ν έ ν α ς από αυτόν!..


Συνέντευξη τού Dr. Stoyan Alexov, προέδρου τής Βουλγαρικής Ένωσης Παθολογίας, από τον Dr. Stoycho Katsarov, πρόεδρο τού Κέντρου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Πολιτών, σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Παθολογίας.

Οι Παθολόγοι από διάφορες Χώρες μιλούν για επιδημία και OXI για Πανδημία (!!!) το Κύριο συμπέρασμα που κατέληξαν Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Ισπανία και Γαλλία είναι οτι ο ιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ!!!

Προσπαθήσαμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει σε βιοψία η σε ιστό αυτοψίας θάνατος από Κορωνοιό.

Όσες αυτοψίες κάναμε σε θανάτους που αποδόθηκαν σε Κορωνοιό δεν υπήρξαν τέτοια μονοκλωνικά αντισώματα και αυτό που είπαν όλοι οι Παθολόγοι στην συνάντηση μας από τις παραπάνω Χώρες, ήταν ότι δεν υπάρχει Κανένας που να πέθανε απο Κορωνοιό!..https://www.brighteon.com/b7f54528-1979-4abb-8e0b-6c02e4bd27a8

https://kyklwpas.blogspot.com/2020/07/6-covid19-video.html
ΟΔΥΣΣΕΙΑTV


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις