Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ο Χαφτάρ απειλεί ευθέως το τουρκικό Ναυτικό: Εκτόξευσε βλήμα Ρ-15 Termit κατά στόχων επιφανείας

Ένα αντιπλοϊκό πύραυλο σοβιετικής κατασκευής που παρά την παλαιότητά του εξακολουθεί να παραμένει επικίνδυνο ακόμη και σήμερα δοκίμασε η Βεγγάζη.


Πρόκειται για το βλήμα P-15 Termit το οποίο προέρχεται από τα αποθέματα του Στρατού ή καλύτερα του Ναυτικού της Λιβύης επι Καντάφι.

Η δοκιμή έγινε στην θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ και ασφαλώς συνιστά μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία και τις ναυτικές μονάδες που διατηρεί σε απόσταση ανοικτά της Σύρτης.

Το P-15 Termit έχει ισχυρότατη πολεμική κεφαλή βάρους 454 χλγρ. κινητήρα υγρών καυσίμων και προωθητή στερεών καυσίμων, αναπτύσσει ταχύτητα υψηλή υποηχητική 0,96 mach και η εμβέλειά του ανέρχεται στα 80 χλμ.

Η καθοδήγησή του προς το στόχο γίνεται αρχικά με αναλογικό σύστημα αδρανειακής πλοηγησης και στη συνέχεια με ενεργό ερευνητή (ραντάρ).

It seems LNA tested P-15\P-20 anti-ship missile from improvised launcher in Tobruk.


#BREAKING #LNA's house minutes ago in #Tobruk "P15-Termit" . #Libya

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις