Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ξέγνοιαστες διακοπές κάνει ο Μητσοτάκης τη στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο έχει χτυπήσει κόκκινο!

«Περίεργα» μηνύματα εκπέμπει η ελληνική κυβέρνηση. Από τη μία μιλάει για «κόκκινο» συναγερμό στο Αιγαίο και από την άλλη ο πρωθυπουργός ανεβάζει
φωτογραφίες από ξέγνοιαστες διακοπές και συναντήσεις με τον Τομ Χανκς.

«Ρολά» μάλιστα φαίνεται να «κατέβασε» και η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, με τον Έλληνα πρέσβη να βρίσκεται σε διακοπές, όπως φαίνεται από σχετική ανάρτηση στον κρατικό ιστότοπο, «Διαύγεια».

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Ερντογάν φαίνεται να προωθεί τη δική του ατζέντα για διάλογο για όλα και η Γερμανία να μεσολαβεί για συνεκμετάλλευση.

Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν φαίνεται να απασχολούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς βρέθηκε στην Πάρο με την σύζυγο του παρέα με τον Τομ Χανκς.

Ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».



Την Κυριακή μάλιστα, πήγε στην Επίδαυρο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για να δουν τους «Πέρσες» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται το Documento, θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εν μέσω της Ελληνοτουρκικής κρίσης, με τις στρατιωτικές δυνάμεις σε επιφυλακή, να χρησιμοποιεί προκλητικά τα πολεμικά μέσα για τον ίδιο αλλά και τη συνοδεία του. Αν και το Μέγαρο Μαξίμου, ως αυτή τη στιγμή αρνείται να απαντήσει αν ισχύουν οι πληροφορίες, οι πηγές του Documento ωστόσο επιμένουν πως δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις