Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ανακοινώσεις «φωτιά»: ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ τα μέτρα – Αυστηρή τήρηση μέχρι το ΕΜΒΟΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ενημέρωση που έγινε συνήθεια...
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενημέρωσε ζωντανά για τα επιχειρησιακά θέματα με αφορμή τον κορωνοϊό.


Μαζί του ο υφυπουργός Υγείας, Β.Κοντοζαμάνης, ο οποίος ανέφερε πως τα μέτρα περιορισμού λόγω του κορωνοϊού πρέπει να γίνουν πλέον ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

«Σήμερα προέχει η ευλαβική τήρηση των μέτρων. Οι καλές συνήθειες που αποκτήσαμε πρέπει να γίνουν τρόπος ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης ανακοίνωσε 400 προσλήψεις στα νοσοκομεία από Σεπτέμβρη, προσθέτοντας πως δημιουργούνται 50 νέες ΜΕΘ. Τέλος, αυξάνονται τα νοσοκομεία… αναφοράς για κορωνοϊό σε όλη τη χώρα.

«Ενισχύσαμε τις δομές υγείας με προσωπικό, από τον Μάρτιο πάνω από 6.000 προσλήψεις υγειονομικών. 1.000 και πλέον μόνιμοι γιατροί διάφορων ειδικοτήτων. Αρχές Σεπτέμβρη 400 νέες θέσεις, οι μισές θα αφορούν τις ΜΕΘ. 1.650 επαγγελματίες νοσηλευτές και 600 νοσηλευτές δημόσιας υγείας», τόνισε.

Δείτε από το 1.05 την δήλωση του κ. Κοντοζαμάνη σχετικά με το πως τα μέτρα πρέπει να γίνουν τρόπος ζωής:Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως δεν υπάρχουν διακρίσεις σε βάρος περιοχών, ώστε να παρθεί απόφαση για περιορισμούς, αλλά λαμβάνεται υπ’ όψιν η υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών, αναφερόμενος και στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

«Συστήνουμε ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία απόκρυψη κρουσμάτων κορωνοϊού, αναφερόμενος στις καταγγελίες γιατρών και συγκεκριμένα της ΟΕΝΓΕ.

«Ευθύνεται ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι», είπε ο κ. Χαρδαλιάς, ζητώντας ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση αποστάσεων και μάσκα μέχρι να έρθει το εμβόλιο, το οποίο φυσικά θα προταθεί ως «λύση» στον πανικό που καλλιεργείται. Σημείωσε ότι υπάρχει συμφωνία για προμήθεια του εμβολίου του πανεπιστημίου της Οξφόρδης στα τέλη Δεκέμβρη.

«Η επιτροπή επιστημόνων θα ζητήσει αυστηρό πρωτόκολλο για τους χώρους εργασίας», υπογράμμισε.

Τέλος, ανέφερε πως υπάρχει ειδική προετοιμασία για το άνοιγμα των σχολείων και θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη 21 Ιουλίου επέστρεψε στην τηλεόραση ο κ. Χαρδαλιάς και κάθε Τρίτη στη 1 το μεσημέρι ενημερώνει για τον κορωνοϊό.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις