Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Απάντηση Μόσχας στον Bill Gates, νέες εξελίξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεργασία επιστημόνων Στρατού υπό τον Πούτιν
Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, ο Ρώσος υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές του
πρώτου ρωσικού εμβολίου και εντός του Αυγούστου θα γίνει η πιστοποίηση!!!


Οι εξελίξεις στο θέμα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έρχονται από την Μόσχα, με την Ρωσία να είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα πιστοποιήσει και θα ξεκινήσει την παραγωγή, πιστοποιημένου εμβολίου κατά του κορωνοϊού, απαντώντας, κατά κάποιον τρόπο, στον Bill Gates, ο οποίος επιθυμεί εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα, κοινό για όλον τον πλανήτη.

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι κλινικές δοκιμές του πρώτου ρωσικού εμβολίου και εντός του Αυγούστου θα γίνει η πιστοποίηση και θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του, που θα επιτρέψει τον Οκτώβριο να αρχίσει και ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού.

Το καινούριο νέο είναι πως η ανοσία διαρκεί έξι μήνες και θα δίνεται ετησίως σε δύο δόσεις.

Η Μόσχα ξεκαθάρισε πως ο εμβολιασμός θα αρχίσει από τις ειδικές και ευπαθείς ομάδες και κατηγορίες του πληθυσμού με πρώτους απ όλους, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον κλάδο της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν ανταποκριτές στην Ρωσία, οι πρωτοπόροι επιστήμονες που εργάζονται για το ρωσικό εμβόλιο είναι στελέχη του ενός πολυδιαφημισμένου κέντρου που κατά το παρελθόν έχει κατασκευάσει τα δυο παγκοσμίως εμβόλια για τον ιό του Έμπολα.

Το κέντρο αυτό συνεργάστηκε με τον ρωσικό στρατό, υπό την αιγίδα φυσικά του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, με τον τελευταίο να παραχωρεί υποδομές, επιστήμονες αλλά και αρκετές ομάδες εθελοντών στους οποίους δοκιμάστηκε το εμβόλιο με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σύμφωνα με τις επιστημονικές ανακοινώσεις.

Αυτό είναι το πρώτο ρωσικό εμβόλιο και θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εκδοχές του.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις