Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τι τηλεθέαση έκανε το Big Brother: Η εθνική μας κατάντια με στοιχεία και αριθμούς - επίπεδο και μυαλού κότας!!!!

Γράφει: Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik
Την ώρα που άλλοι λαοί μαζικά κάνουν διαδηλώσεις για την φίμωση με τις μάσκες... Την ίδια ώρα ο Έλληνας κάθεται σε καναπέ και βλέπει πατσαβούρες!!!
Με λίγα λόγια αναρωτιέμαι αν τελικά υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον λαό!!!!
Το iq ίδιο τελικά με του ραδικιού!Τι να το κάνεις το lockdown όταν έχεις το Big Brother. Από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο παιχνίδι κατάφερε να βρεθεί στο κατάλληλο κανάλι την κατάλληλη στιγμή. Σε μια στιγμή που η τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου είναι απαραίτητη για να μαντρωθούν αρχικά οι πολίτες στα σπίτια τους αλλά κυρίως για να επισκιάσει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης στην διαχείρηση του Κορωνοϊού και της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας που πλησιάζει.

2.517.000 τηλεθεατές είδαν το παιχνίδι στην πρεμιέρα του συμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι μέσω της ιστοσελίδας του, περισσότεροι δηλαδή και από όσους ψήφισαν τον Μητσοτακη για πρωθυπουργό καθώς η ΝΔ είχε πάρει στις εκλογές 2.251.618 ψήφους, (γεγονός που δείχνει ότι η ΝΔ έχει ακόμη περιθώριο ανόδου).
837EFC6C 19CD 4723 A66F 90038D07DDD7
Συμφωνα με τα λεγόμενα του καναλιού λοιπόν, το παιχνίδι κατέγραψε κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54  31,1%. ενώ το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.517.000 τηλεθεατές
Στη Αττική η τηλεθεαση γνώρισε εξαρση ( μεγαλύτερη απο αυτή των κρουσμάτων του Κορωνοϊού στον νομό) και έφτασε να κάνει στο ηλικιακό κοινό 18-54 μέσο όρο 33,8%.
Επισης το κανάλι υπερηφανεύεται ότι στα κοινά με υψηλή μόρφωση σημείωσε μέσο όρο 34%. Μιλάμε για επιστήμονες με το Ε, κεφαλαίο.
Η αλήθεια είναι πως είναι πρωτο trend στις αναζητήσεις του Internet με ότι και αν αυτό σημαίνει για την ποιοτητα του περιεχομένου του διαδικτυου στις μέρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις