Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Δημοσκόπηση-''βόμβα'': Οι Τούρκοι φοβούνται την σύγκρουση με την Ελλάδα


Δείτε τα αποτελέσματα
Mία δημοσκόπηση που τα λέει όλα ήρθε στο ''φως'' της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτήν, οι Τούρκοι δεν επιθυμούν πόλεμο με την Ελλάδα, παρά την
καθημερινή προπαγάνδα από τα ΜΜΕ ποπυ ελέγχει ο Ερντογάν.


Η έρευνα έχει τρεις αναγνώσεις:

Α: Οι Τούρκοι φοβούνται μία σύγκρουση με την Ελλάδα

Β: Οι Τούρκοι αδιαφορούν για όσα λέει ο Ερντογάν

Γ: Ερντογανικοί, κεμαλιστές και γκιουλενιστές είναι στα ''μαχαίρια'', η κρίση της Τουρκίας βρίσκεται στο ναδίρ και υποβόσκει ένας νέος εμφύλιος στο εσωτερικό της χώρας

Εντύπωση προκαλούν τα ευρήματα μεγάλης τουρκικής εταιρείας δημοσκοπήσεων, η οποία διενήργησε δημοσκόπηση για τον τρόπο που θέλουν οι Τούρκοι πολίτες να επιλυθούν διαφορές με την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία των Τούρκων επιθυμεί την επίλυση των διαφορών με την Ελλάδα στην ανατολική Μεσόγειο με ειρηνικό τρόπο!

Συγκεκριμένα, σχεδόν το 60% των Τούρκων επιθυμεί ειρηνική διευθέτηση των διαφόρων με την Ελλάδα μέσω διαλόγου. Στον αντίποδα σχεδόν το 32% των Τούρκων ερωτηθέντων, θέλει πόλεμο!

Υπάρχει και ένα 8,6% που δεν παίρνει θέση.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσκόπηση δείχνει ότι η πλειοψηφία των τούρκων δε θέλει πόλεμο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική του Ερντογάν που χτυπά τύμπανα πολέμου, προφανώς και για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις