Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ETOIMH και η Τορπιλάκατος «ΒΛΑΧΑΚΟΣ»...!!! Πέφτει στο νερό 2 μήνες νωρίτερα η ΕΚΔΙΚΗΣΗ των ΗΡΩΩΝ στα Ίμια...!!

Είναι από τις ειδήσεις που χαιρόμαστε να διαψευδόμαστε! Κι αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες γράφαμε ότι η ΤΠΚ 7 Ρ-79 «Βλαχάκος» θα καθελκυόταν στα τέλη Σεπτέμβρη, όμως οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων
Ελευσίνας κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και να την ρίξουν στο νερό, σχεδόν 2 μήνες νωρίτερα από τον προγραμματισμό.

Όπως βλέπετε στις αποκλειστικές εικόνες του enikos.gr, η 7η Πυραυλάκατος κλάσης «ΡΟΥΣΣΕΝ» τύπου Super Vita, έχει βγει από το υπόστεγο κι ετοιμάζεται να καθελκυστεί. Πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ολοκλήρωση και παράδοσή της στο Πολεμικό Ναυτικό. Η διαφορά σε ότι αφορά τις προόδους στις εργασίες εν σχέσει με τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης της ΤΠΚ 6 έχει να κάνει με το γεγονός ότι πέφτει σήμερα στο νερό με περαιωμένες εργασίες σχεδόν κατά 80%.

Η ΤΠΚ 7 καθελκύεται ούσα ολοκληρωμένη σε πολλά σημεία, έχοντας τοποθετημένα ήδη τα δύο πυροβόλα 30mm OTOBREDA και το πυροβόλο 76mm / 62 SRGM OTO-MELARA, καθώς και το σύστημα αυτοπροστασίας RAM.

Ήδη, η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην αμερικανική ΟΝΕΧ, που έχει και τα ναυπηγεία Νεώριου Σύρου, έχει δώσει άλλη πνοή στους εργαζόμενους, οι οποίοι βλέπουν μετά από χρόνια δοκιμασιών φως στην άκρη του τούνελ. Έχουν λάβει δεσμεύσεις για καταβολή μέρους των οφειλών τους και για σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Επιπλέον, η κρίση με το Oruc Reis ενεργοποίησε τα πατριωτικά αντανακλαστικά τους, δουλεύοντας ακατάπαυστα για την ταχύτερη περαίωση των εργασιών, θέλοντας να συμβάλλουν κι οι ίδιοι στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας. Όπως, λοιπόν, έβαλαν πλάτη για την γρήγορη ολοκλήρωση της ΤΠΚ 6, τους τελευταίους μήνες, όταν τους υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν μέρος των δεδουλευμένων τους, έτσι και τώρα, που τα ναυπηγεία μπαίνουν σε μια νέα εποχή εξυγίανσης, αποδεικνύουν εμπράκτως την διάθεσή τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις - εκτός απροόπτου - ως το τέλος Νοεμβρίου η ΤΠΚ 7 «ΒΛΑΧΑΚΟΣ» αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργική μαζί με την ΤΠΚ 6 «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ», αποτελώντας δύο υπερπολύτιμες προσθήκες στον Στόλο του Πολεμικού Ναυτικού. \ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις