Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Κακαβιά: Ουρές 15 χιλιομέτρων στα σύνορα (BΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ατελείωτο το κομβόι των αυτοκινήτων που σχηματίζεται σήμερα στην Κακαβιά από τα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα.

Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά 15 χιλιομέτρων που ξεκινά από το ύψος του χωριού Γιωργουτσάτες. Η ταλαιπωρία των οδηγών θα συνεχιστεί για πολλές ώρες ακόμη σύμφωνα με το himara.gr.

Η αυξημένη κίνηση οφείλεται στα έκτακτα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα μέτρα που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, η Κακαβιά λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και αυτό υποστελεχωμένο λαμβάνει δείγμα από τους ταξιδιώτες, μετά τις 16 Αυγούστου από την Κακαβιά θα περνούν 750 αυτοκίνητα την ημέρα και θα επιβληθεί 7 ήμερη καραντίνα και τέλος μετά τις 17 Αυγούστου απαιτείται προσκόμιση αρνητικού τεστ κορονοϊού 72 ωρών.

Η πραγματοποίηση του τεστ δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς αυτή την στιγμή τα τεστ διενεργούνται στα Τίρανα, στα οποία Τίρανα εντοπίζονται περίπου τα μισά κρούσματα κορονοϊού από το σύνολο της χώρας.



Πηγή: himara.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις