Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Κινητοποίηση στην Ξάνθη ενάντια στις μάσκες στα σχολείαΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει στην Ξάνθη για την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (10:00) ο Σύλλογος Φλόγα Ελληνισμού με αντικείμενο τη χρήση μάσκας στα σχολεία.


Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με τους διοργανωτές μάλιστα να έχουν ως κεντρικό τους μήνυμα "Λέμε ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ".

Πολλοί Ξανθιώτες στην επίμαχη ομάδα

Την ίδια στιγμή στο Facebook έχει δημιουργηθεί η ομάδα «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» η οποία μάλιστα αριθμεί και χιλιάδες μέλη ήδη.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό γκρουπ έχει ήδη καταχωρήσει χιλιάδες μέλη, μεταξύ των οποίων μάλιστα και αρκετοί από την Ξάνθη, που κοινοποιούν τη δράση της εν λόγω ομάδας στα social media.Εκεί έχουν αναρτηθεί μεταξύ άλλων και υπεύθυνες δηλώσεις όπου αιτούνται στους διευθυντές των σχολείων να μην υποχρεώνουν τα παιδιά τους να φορούν μάσκα.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα ωστόσο υπήρξε κινητοποίηση από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την εν λόγω ομάδα ενώ φαίνεται πως η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις