Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό»: Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους ταξιδιώτες για τήρηση των μέτρων

Νέο μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter ζητώντας από τους νέους και τις νέες να δείξουν υπευθυνότητα κατά την επιστροφή τους από τις
καλοκαιρινές διακοπές, βάζοντας «φρένο» στην πανδημία του κορωνοϊού.
«Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορωνοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό», τόνισε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού.
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
Ήδη το βλέμμα των ειδικών στρέφεται πλέον στην επόμενη εβδομάδα όπου και αναμένεται να επιστρέψει ένας μεγάλος αριθμός από τους εκδρομείς του Αυγούστου, από τη συμπεριφορά των οποίων θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η πορεία του ιού στην χώρα μας.
Γι’ αυτόν τον λόγο από το πρωί η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιεί δειγματοληπτικά τεστ σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τις διακοπές, στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις