Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Νίκος Αντωνιάδης: ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020 !!!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :

ΕΝΑ «ΟΚ» ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ !!

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020 !!!


ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !! ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!

_______

Πριν από κάποιες εβδομάδες είχα δημοσιοποιήσει τις διατάξεις του νόμου 4682/2020 για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Τις οποίες επιμελώς είχαν αποκρύψει κυβερνώντες και συνεργαζόμενα Μ.Μ.Ε. Και ανέβασα ψήφισμα στο Avaaz για την κατάργηση των διατάξεων αυτών.

Ήδη, μέσω της πλατφόρμας αυτής, με emails, με μηνύματα σε όλες τις εφαρμογές του κινητού τηλεφώνου μου, στο Messenger, με φαξ ή δια χειρός, με έχουν εξουσιοδοτήσει περισσότεροι από 10.000 Έλληνες πολίτες να επιδώσω το εξώδικο αίτημα στη Βουλή.

Τότε ήσασταν φίλοι μου στο fb και με ακολουθούσατε 5.000 άνθρωποι. Σήμερα πλησιάζετε τους 20.000. Και κάθε μέρα προστίθενται 1.000. Η αυξητική τάση ξεπερνάει κατά πολύ και αυτήν ακόμη των ...κρουσμάτων.

Εν τω μεταξύ, διαπιστώνοντας τις άγριες διαθέσεις του συστήματος, χθες σας αποκάλυψα και τις προβλέψεις του ίδιου νόμου για τον υποχρεωτικό περιορισμό ημών και των παιδιών μας σε δομές με το πρόσχημα του κορωνοϊού.

Έχει καταστεί ξεκάθαρο ότι επιβάλλεται να ανανεώσω τις εξουσιοδοτήσεις.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ, ΜΕ ΕΝΑ "ΟΚ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ, ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ !!

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ! ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!

Όλους αυτούς που, μετά την γενική κατακραυγή, κάνουν πως δεν ήξεραν. Κάνουν πως δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν. Και διαδηλώνουν την συμπαράστασή τους :

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ !!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !! ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ !

Διαβάστε το κείμενο και εξουσιοδοτήστε με να ΕΠΙΔΩΣΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ !!

Κενό υπάρχει μόνο στον αριθμό των πολιτών που θα με εξουσιοδοτήσουν. Το πρωί της Δευτέρας 24.8.2020 θα συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός.

Μόλις επιδοθεί το εξώδικο αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής, θα αναρτήσω το αποδεικτικό επιδόσεως και τα emails προς κάθε έναν χωριστά από τους υπόλοιπους 299 βουλευτές. Emails, με τα οποία θα τους γνωστοποιείται η επίδοση του εξωδίκου αιτήματος και θα καλούνται να αναλάβουν την πολύ μεγάλη και ιστορική ευθύνη τους έναντι των Ελλήνων πολιτών, της χώρας μας και των παιδιών μας.

__________

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ :

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου ,

ατομικώς και για λογαριασμό ... Ελλήνων πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση.

ΠΡΟΣ
Κωνσταντίνο Τασούλα του Αναστασίου, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κάτοικο Αθηνών – Μέγαρο Βουλής.
____________________________________________

Όπως γνωρίζετε, η Βουλή των Ελλήνων, της οποίας είστε Πρόεδρος, την 3.4.2020 κύρωσε με το άρθρο 1 του νόμου 4682/2020 την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, περί “κατεπειγόντων μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού”. Ο νόμος αυτός δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στο φύλλο 76 του πρώτου τεύχους της 3.4.2020.

Το πρώτο άρθρο της ανωτέρω Π.Ν.Π. τιτλοφορείται “Μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου”. Όπου νόσος κάθε κορωνοϊός και όχι ειδικά ο νέος κορωνοϊός “Covid-19”. Η Πράξη κυρώθηκε μεν την 3.4.2020 με τον νόμο 4682/2020, πλην όμως εκδόθηκε την 25.2.2020, προ της κηρύξεως του Covid-19 ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας την 11.3.2020.

Στην παράγραφο 1 προβλέπεται ότι :

“Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου”.

Στην παράγραφο 2 προβλέπονται στις περιπτώσεις (α), (β) και (ε), τα ακόλουθα μέτρα της παραγράφου 1 :

(α) Η υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, η υποχρεωτική υγειονομική παρακολούθηση, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, η υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και η υποχρεωτική νοσηλεία προσώπων για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

(β) Η επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ιατρικών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

(ε) Ο προσωρινός περιορισμός των προσώπων των ανωτέρω περιπτώσεων υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία επαφή θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ' οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου.

Σύμφωνα δε με την παράγραφο 6, προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως δύο έτη σε όποιον αρνηθεί να συμμορφωθεί στα ανωτέρω μέτρα.

Είναι προφανές ότι η ελληνική κυβέρνηση νομοθέτησε, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, την οποία η Βουλή εν συνεχεία κύρωσε με τον νόμο 4682/2020, την υποχρεωτικότητα όλων των ανωτέρω ιατρικών πράξεων, ακόμη και προληπτικών, για κάθε μορφή κορωνοϊού και όχι ειδικά για τον Covid-19, για πρώτη φορά στα χρονικά και προ της κηρύξεως του νέου κορωνοϊού ως πανδημία από τον Π.Ο.Υ., των μεν μέτρων της περιπτώσεως (α) να επιβάλλονται απλώς και μόνο με “εύλογες υπόνοιες”, των δε προληπτικών μέτρων της περιπτώσεως (β) να επιβάλλονται σε πρόσωπα που απλώς και μόνο προέρχονται από περιοχές “όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση του εκάστοτε κορωνοϊού”. Είναι, επομένως, επίσης προφανές, ότι οι υποχρεωτικές ως άνω ιατρικές πράξεις δύνανται να επιβληθούν σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό (ήδη επιβάλλονται σε όλη τη χώρα ο υποχρεωτικός εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος) και ότι ο υποχρεωτικός περιορισμός των πολιτών, ανεξαρτήτου ηλικίας, ακόμη και σε ιδιωτικές δομές, μπορεί να επιβληθεί υπό τις ίδιες ως άνω “προϋποθέσεις”, ήτοι αυτές των “ευλόγων υπονοιών” και της προέλευσης από περιοχές “όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου”. Ο υποχρεωτικός αυτός περιορισμός είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι θα επιβάλλεται ακόμη και με χρήση βίας, με απόφαση του αορίστως προβλεπόμενου “αρμοδίου κάθε φορά οργάνου”, εφόσον τα “πρόσωπα” των περιπτώσεων (α) και (β) δεν συμμορφώνονται, αντιμετωπίζοντας επιπλέον και την απειλή ασκήσεως ποινικής διώξεως σε βάρος τους, παραπομπής τους στο αρμόδιο ποινικό δικαστήριο και καταδίκης τους σε ποινή φυλάκισης έως δύο έτη.

Οι νομοθετικές αυτές προβλέψεις είναι προδήλως αντισυνταγματικές, προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων και απαιτείται η άμεση κατάργησή τους.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Την άμεση κατάργηση των περιπτώσεων (α), (β) και (ε) της παραγράφου 2 του πρώτου άρθρου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του νόμου 4682/2020 (ΦΕΚ Α΄/ 76 / 3.4.2020).

Καλείστε να παραδώσετε αντίγραφο του παρόντος σε έναν έκαστο των 299 συναδέλφων σας βουλευτών, προς γνώση τους και για τις νόμιμες κατά το περιεχόμενό του ενέργειες, προς τον σκοπό της κατάργησης από την Βουλή των Ελλήνων των ανωτέρω διατάξεων.

Η ευθύνη και των 300 βουλευτών έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι βαριά και ιστορική.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει το παρόν στον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κάτοικο Αθηνών – Μέγαρο Βουλής, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 24 Αυγούστου 2020
Οι Εξωδίκως Αιτούντες

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Ατομικώς και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος
... Ελλήνων πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις