Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΡΟΜΠΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ... Ρωσικό δημοσίευμα: «Ελληνική φρεγάτα εμβόλισε τουρκικό πολεμικό πλοίο με πλήρη ταχύτητα - Δυο τούρκοι τραυματίες...»...!!!

Φρεγάτα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού κατά τη διάρκεια της πρόκλησης του τουρκικού ναυτικού, χτύπησε με πλήρη ταχύτητα ένα τουρκικό πολεμικό
πλοίο που εμφανίστηκε κοντά στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας και προσπάθησε να παραβιάσει τα ελληνικά όρια.

Έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον δύο Τούρκοι ναύτες που ήταν στο κατάστρωμα εκείνη τη στιγμή τραυματίστηκαν, ωστόσο, τίποτα δεν απειλεί τη ζωή και την υγεία τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διατέθηκαν στη ρωσική ιστοσελίδα Avia.pro, το ελληνικό πολεμικό ναυτικό, προσπάθησε να αποτρέψει ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο να εισέλθει στα χωρικά ύδατα της χώρας, και έκανε έναν ελιγμό με πλήρη ταχύτητα, ως αποτέλεσμα του οποίου να χτυπήσει μια τουρκική φρεγάτα.

Το τουρκικό πολεμικό πλοίο δεν υπέστη σοβαρή ζημιά, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, το τουρκικό πλοίο έστρεψε επικίνδυνα το πηδάλιο για να αποφύγει τη σύγκρουση, ως αποτέλεσμα του οποίου οι ναυτικοί στο κατάστρωμα γκρεμίστηκαν και δέχθηκαν μώλωπες και μικρούς τραυματισμούς.

Η επιδείνωση της κατάστασης αποφεύχθηκε, ωστόσο, η Ελλάδα δήλωσε ότι είναι έτοιμη να λάβει πιο σοβαρά μέτρα εάν η Άγκυρα αποφασίσει να συνεχίσει την κλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τα συγκροτήματα S-300 που αποκτήθηκαν από τη Ρωσία εναντίον των τουρκικών F-16, τα οποία παραβίασαν δύο φορές τα εναέρια σύνορα της χώρας - η πυροδότηση δεν άνοιξε, ωστόσο, τα συγκροτήματα ήταν σε πλήρη επιφυλακή.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι περισσότερες χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ υποστήριξαν την Ελλάδα, κατηγορώντας την Τουρκία για κλιμάκωση της κατάστασης, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις