Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Yeni Safak: Βγαίνει στην Αν. Μεσόγειο το Kanuni, το τρίτο γεωτρύπανο της Τουρκίας

Το Kanuni, το τρίτο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας, ετοιμάζεται να ξεκινήσει για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως γνωστοποίησε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας «Yeni Safak».

Το τουρκικό γεωτρύπανο είναι αγκυροβολημένο στη Σελεύκεια της Αττάλειας και λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τον κορονοϊό, το πλήρωμά του έχει τεθεί σε προληπτική καραντίνα.
Εν συνεχεία, ωστόσο, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αόπλου του «Κανουνί» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συμπληρώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Υπενθυμίζουμε πως εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας κινείται από τις 02:00 τα ξημερώματα το τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις