Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ... 5.000 Αρμένιοι εθελοντές κατευθύνονται προς το Ναγκόρνο Καραμπάχ...!! Ανεπανάληπτο ΒΙΝΤΕΟ...! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ... ΠΑΝΕ...!!

 Οι Αζέροι υποφέρουν από βαριές απώλειες αλλά κερδίζουν έδαφος και οι Αρμένιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτοθυσίας, μεγάλος αριθμός Αρμενίων – 5.000 σύμφωνα με πληροφορίες- κινούνται προς τα σύνορα για να ενισχύσουν με όποιον τρόπο μπορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις που μάχονται εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι η προεδρία της αυτονομιστικής περιφέρειας του Αζερμπαϊτζάν Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η οποία υποστηρίζεται από την Αρμενία, κήρυξε «γενική επιστράτευση» την Κυριακή ως απάντηση σε μια εκτεταμένη επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν.

Στο βίντεο που ακολουθεί... Οι ουρές χιλιομέτρων είναι από Αρμένιους; που προσπαθούν ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ κοντά στο μέτωπο του πολέμου ΚΑΙ ΟΧΙ να απομακρυνθούν από αυτό...!!

ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις