Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Που βρηκε λεφτα να τα αγορασει η Ελλαδα φωναζουν οι Τουρκοι...Τσουζουν πολυ τα μαχητικα Rafale ! ! ! (Αν τελικα τα παρουμε)

Το Anadolu υποστηρίζει ότι...

«Η Ελλάδα πούλησε ομόλογα αξίας €2.5 δισεκατομμυρίων (US$ 2.9 διασεκατομμύρια) στις διεθνείς αγορές στις 2 Σεπτεμβρίου, χωρίς να περιμένει
την άφιξη του Μακρόν για να επιχορηγήσει τα μαχητικά Rafale τα οποία θα προμηθευτεί η Ελλάδα από την Γαλλία.

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ότι οι διευθύνσεις των αγοραστών αυτών των ομολόγων, αναλογιζόμενοι ότι τα εξοπλιστικά προγράμματα Αιγύπτου, Ελλάδος και "νότιας Κύπρου" είναι εμμέσως χρηματοδοτούμενα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία. Αυτή η εικόνα φέρει την σιωπή του ΟΗΕ σε αυτή την συμμαχία η οποία γίνεται ιδιαίτερα επιθετική στην Ανατολική Μεσόγειο και καθιστά εύκολο για την Αθήνα να απορρίπτει χωρίς αιτία τις προσπάθειες του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg να ξεκινήσει έναν διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.»

Είναι δυνατό να ανιχνευθεί, υπό τις τωρινές συγκυρίες τι οικονομικού και στρατιωτικούς πόρους εμπιστεύεται η Ελλάδα και αποφεύγει τον διάλογο, ακόμα χρησιμοποιώντας και κάποιες ευρωπαϊκές δημοσιεύσεις για να καταδείξει την Τουρκία ως την επιτιθέμενη πλευρά (εννοεί τον χάρτη της Σεβίλης που καταδεικνύει τις δυνητικές ΑΟΖ με βάση το Δίκαιο της Θάλασσας).»

Δεν γίνεται καμία αναφορά σε σκάφη επιφανείας σε εκμίσθωση των δύο FREMM.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις