Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Π.Ο.Υ. «αδειάζει» την κυβέρνηση για τις μάσκες: «Τη φοράτε μόνο εάν έχετε βήχα ή, πυρετό» (vid)

Στο επίσημο κανάλι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπάρχει το παρακάτω video για τις μάσκες που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και την προπαγάνδα του φόβου…

Η ενημέρωση που κάνει προς τους πολίτες και για την χρήση της μάσκας είναι τελείως διαφορετική από την κυβερνητική προπαγάνδα και με όσα λένε οι χοντρά πληρωμένοι λοιμωξιολόγοι της κυβέρνησης.

Ο ΠΟΥ εξηγεί με τον πιο απλό τρόπο ότι η χρήση της μάσκας από τους πολίτες ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από τον κορωναϊό προτείνοντάς την μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις.

«Τη φοράτε μόνο αν έχετε βήχα ή, πυρετό. Αν δεν έχετε αυτά τα συμπτώματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΑ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ΠΟΥ «αδειάζοντας» την Κεραμέως, που επέβαλε την μάσκα ακόμα και σε παιδιά νηπιαγωγείου!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στη νεότερη ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ συστήνει (και δεν υποχρεώνει σε καμία περίπτωση), την χρήση μάσκας, πάντα υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, από την ηλικία των 12 ετών και όχι από τα 4 ή, 5 ετών που επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα τους γονείς και με κυρώσεις τα ίδια τα παιδιά…

Η εξαπάτηση σε όλο της το… μεγαλείο.

Δείτε τα όσα αναφέρει ο ΠΟΥ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:



ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις