Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Το ΠΡΕΠΕΙ του Ερντογάν στο ΑΙΓΑΙΟ – Έφτασαν ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ νέα για την Τουρκία

Η τελευταία ΠΡΑΞΗ του ΔΡΑΜΑΤΟΣ και ο στόχος του Σουλτάνου
Η Τουρκία διέψευσε χθες, μετά από 24 ώρες ανίχνευσης αντιδράσεων,
πως ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε εντολή για βύθιση πολεμικού πλοίου.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ: Αν η Τουρκία ήταν σίγουρη πως θα την συνέφερε ένα θερμό επεισόδιο, πως μετά θα νικούσε, θα το είχε κάνει. Οι Στρατηγοί του, τον ενημέρωσαν πως δεν είναι εφικτή η βύθιση πλοίου ή η κατάρριψη μαχητικού χωρίς απώλειες και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς συνέπειες.

Ο Ερντογάν προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. ΘΕΛΕΙ το «θερμό επεισόδιο» με την Ελλάδα, περιμένει την κατάλληλη στιγμή, παρότι αυτή αργεί να φανεί.

Στόχος του είναι να συσπειρώσει τον τουρκικό λαό, να γίνει ο νεός Κεμάλ, να κρατηθεί στην εξουσία και να προχωρήσει τα σχέδια της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Ωστόσο, έφτασαν δυσάρεστα νέα για την Τουρκία!!!

Ο οίκος Fitch Ratings από σταθερές υποβάθμισε σε αρνητικές τις μακροπρόθεσμες προοπτικές σε ξένο και εγχώριο νόμισμα δύο κρατικών τραπεζών της Τουρκίας, ενώ παράλληλα υποβάθμισε σε αρνητικές, από επίσης σταθερές, τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, σε εγχώριο νόμισμα, επιπλέον 18 τουρκικών τραπεζών.

Υποβαθμίστηκαν 18 τουρκικές τράπεζες!!!

Παράλληλα, κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών εξακολουθεί να κινείται η τουρκική λίρα, της οποίας το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, λόγω των αθρόων οικονομικών προβλημάτων της γειτονικής χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στις αγορές συναλλάγματος το εθνικό νόμισμα της Τουρκίας διαπραγματεύεται στο επίπεδο των 7,38 λιρών ανά δολάριο -κοντά στο ιστορικό χαμηλό των 7,41 λιρών. Την ίδια ώρα, έναντι του ευρωπαϊκού νομίσματος, η τουρκική λίρα κινείται στο επίπεδο των 8,75 λιρών ανά ευρώ.

Ο Ερντογάν έχει καταλάβει πως μόνο η ένταση με την Ελλάδα μπορεί να γυρίσει το χαρτί και να συσπειρώσει τον λαό του, ο οποίος έχει αρχίσει και «κλωτσάει».

ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ;;;

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΑ (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ:

https://www.facebook.com/
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις