Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Χαμός με τη νέα φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ: Πολλοί πιστεύουν οτι πρόκειται για σωσία της (pics)


 Ένας μικρός χαμός επικρατεί στο Twitter με την φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, η οποία έδωσε... τροφή στις θεωρίες συνομωσίας. 

Μία από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνομωσίας σε όλο τον κόσμο, είναι πως οι ηγέτες των ισχυρών κρατών, έχουν σωσίες που χρησιμοποιούνται σε πολλές από τις δημόσιες φωτογραφίες τους. Από αυτές λοιπόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ...

Για την σύζυγο του Αμερικάνου προέδρου μάλιστα, υπάρχει και το hastah #FakeMelania στο Τwitter, όπου δεκάδες χρήστες κάνουν αναρτήσεις που θεωρούν πως επιβεβαιώνουν την εκτίμησή τους αυτή.



Η τελευταία αφορμή δόθηκε με την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την περιπέτεια που πέρασαν με τον κορονοϊό. Πρόκειται για την παρακάτω, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 60.000 likes...


Μάλιστα ο σάλος που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που το FakeMelania έγινε trend στο Twitter.

Θυμίζουμε οτι τα συγκεκριμένα... σενάρια υπάρχουν από το 2018...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις