Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Διαλύθηκε η πρύμνη του ναρκοθηρευτικού ΚΑΛΛΙΣΤΩ! Φωτογραφίες από τη ζημιά! Πώς κόπηκε στα δύο... -Συνελήφθη ο καπετάνιος του εμπορικού πλοίου


 Ρυμουλκείται στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας το ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΛΙΣΤΩ που συγκρούστηκε στις 7.30 το πρωί με φορτηγό πλοίο με σημαία Πορτογαλίας, έξω από τον Πειραιά. Το ΚΑΛΛΙΣΤΩ “έχασε” από τη σύγκρουση τη πρύμνη του. Δύο μέλη του πληρώματος του τραυματίστηκαν και το πλοίο πήρε αμέσως μεγάλη κλίση.

Oι φωτογραφίες από τη ζημιά που έχει υποστεί δείχνουν ότι είναι θαύμα που δεν χάθηκε ανθρώπινη ζωή.


Τα 27 μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν το ναρκοθηρευτικό και αμέσως μετά άρχισε η προσπάθεια να αποφευχθεί η βύθιση του. Αυτή την ώρα το ΚΑΛΛΙΣΤΩ ρυμουλκείται προς το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Όπως φαίνεται η ζημιά είναι πολύ μεγάλη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις