Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός - Νέα στοιχεία: Στις εθνικές παρελάσεις κολλάει ενώ στις συγκεντρώσεις όχι - (ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΝΕΤΡΩΣΗ ΝΟΣΥΛΕΥΤΩΝ 150 ΑΤΟΜΩΝ - ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)


 Διαβάζουμε καθημερινά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για σκηνές… απίστευτου συνωστισμού από «ανεύθυνους πολίτες» στις πλατείες που δεν λαμβάνουν μέτρα… «social distancing» για να το πούμε και στη γλωσσά που καταλαβαίνουν….

Πολλές οι ιστοσελίδες που ως σύγχρονοι «Μάτσες και Σιταρένιοι» (και οι δύο εκπληκτικοί ηθοποιοί και δεν περιέχει καμία μομφή εναντίον τους το σχόλιο), διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους κάθε φορά που ανακαλύπτουν ένα συνωστισμό:

«Ορίστε εδώ είναι τους πιάσαμε. Δείτε πως συνωστίστηκαν». 

Τώρα σιωπή. Κουβέντα για τη μεγάλη  συγκέντρωση έξω από το Εφετείο. Εκεί δεν πιάνει κορωνοϊός.

Ο κορωνοϊός σύμφωνα με τα τελευταία ιατρικά στοιχεία μεταδίδεται μόνο σε παρελάσεις για αυτό και τις κατάργησαν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις