Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Μεθυσμένος δέχθηκε επίθεση από σκυλιά - Έτσι τα σταμάτησε (video)

 


Ξεκαρδιστικά είναι τα πλάνα.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από το βίντεο που έχει γίνει viral και το οποίο δείχνει τον

απίστευτο τρόπο που ένας άνδρας κατάφερε να αποτρέψει την επίθεση που ετοιμαζόταν να του κάνουν δύο μεγάλα σκυλιά.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, ο άνδρας περνούσε μπροστά από την είσοδο του οικήματος που βρίσκονταν τα σκυλιά. Αμέσως μόλις τον είδαν, άρχισαν να γαβγίζουν και να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του. Όμως, έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα όλα… άλλαξαν.

Βλέπετε, ο άνδρας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ήταν μεθυσμένος, αντί να χάσει την ψυχραιμία του και να τραπεί σε φυγή, άρχισε να τα… τρομάζει χρησιμοποιώντας κινήσεις από πολεμικές τέχνες. Το αστείο είναι πως δεν είχε ιδέα από πολεμικές τέχνες.

«Ξέρω τον τύπο. Είναι γείτονάς μου και είναι συχνά μεθυσμένος. Τα σκυλιά τον γνωρίζουν, αλλά νομίζω ήταν η μυρωδιά του αλκοόλ που τα έκανε να νιώσουν ότι απειλούνται» υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των δύο σκυλιών.

Και συνέχισε λίγο… προβληματισμένος: «Χαίρομαι που χάρη στο κουνγκ φου ο γείτονάς μου τη γλίτωσε, γιατί διαφορετικά θα τον είχαν δαγκώσει τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην αυλή. Αλλά, ταυτόχρονα, ανησυχώ λιγάκι τώρα που τυχόν κλέφτες ξέρουν πώς να νικήσουν τα σκυλιά μου χωρίς καν να τα αγγίξουν».

Δείτε το βίντεο…



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις