Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

video - Ο ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΛΑΓΝΕΙΑΣ

Τον προηγούμενο καιρό αυτοί που παίζουν το ρόλο των ειδικών ετοίμαζαν το κλίμα για γενικευμένη χρήση μάσκας οπότε και ο Κούλης ήρθε η ώρα να το διαγγείλει μαζί και με απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ. Ενόσω σε ένα διαφορετικό σύμπαν οι ίδιοι λένε πως βρίσκουν και κανένα ενδεχόμενο ασυμπτωματικό κρούσμα με τηλεσκόπιο. Δηλαδή ο ίδιος δεν μπόρεσε να μην παραδεχτεί το τελευταίο αναφερόμενος στο μεγάλο αριθμό τεστ που διεξάγονται. Και η απόγνωση τους είναι σε τέτοιο βαθμό που φτάσανε να δίνουν οδηγίες που μπορούν εύκολα να κάνουν τους ανθρώπους να κρυώσουν.

Βέβαια, η απάτη όλο και περισσότερο ξεσκεπάζεται επίσημα. Είδαμε τις προηγουμενες μέρες την ομαδική αγωγή των Γερμανών δικηγόρων για το σκάνδαλο του κορονοιού και τη μελέτη του Δρ Ιωαννίδη που κατέδειξε το πόσο ασθενής είναι ο ιός. Το οποίο συνδιάζεται και μετα λόγια του ίδιου του εφευρέτη του pcr Κάρι Μούλις.

Τέλος είδαμε τις προηγούμενες μέρες τη συμπροσευχή του παπα με το Βαρθολομαίο όπου είχαν πάρει όλα τα μέτρα προστασίας φυσικά...

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις