Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

video - 0 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ KAI H ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

 Είναι ηλίου φαεινότερον πλέον ότι ο Ελληνισμός είναι επίσημα υπο διωγμόν. Ανήμερα της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, όχι μόνο ακύρωσαν τις παρελάσεις, αλλά απείλησαν, τρομοκράτησαν,

προσέβαλαν και γενικότερα έκαναν τη ζωή δύσκολη σε όποιους Έλληνες θέλησαν να βρεθούν έξω από το σπίτι τους επειδή κρατούσαν τη σημαία μας. 

Και μάλιστα το ίδιο κατεστημένο που ξεπουλά εδώ και χρόνια τη χώρα κάθε μέρα και περισσότερο επιμένει να μιλά για πατριωτισμό και προδοσίες δίνοντας μαθήματα αντινόησης.

Την ίδια στιγμή το μέτωπο που έχει ανοίξει το μπαλαντέρ των παγκοσμιοποιητών Ερντογκάν με το παιδί των Ρότσιλντ Μακρόν έχει υπερβεί το πλαίσιο των δυο χωρών. Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο εκφράζουν το μίσος τους για τον δεύτερο ενώ στη Γαλλία ακούσαμε για μια ακόμα Ισλαμική επίθεση σε εκκλησία της Νίκαιας.

Angelo Karageorgos


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις