Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

TON ΞΕΡΕΤΕ ?? ΚΑΘΗΓHTHΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ KAIPIΔΗΣ .... ΕΙΠΕ .. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!

 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ"ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙΡΙΔΗ


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ
 ΠΡΙΝ ΤΑ...."ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ" ΕΜΕΙΣ...

Το ιστολόγιο "Taxalia" αποκάλυψε ένα ακόμα...επιφανές στέλεχος της ανθελληνικής συμμορίας (μα καλά,κάθε μέρα ξεφυτρώνει κι άλλος;):

Συνέντευξη του Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καιρίδη, φιλοξενεί η εφημερίδα Utrinski Vesnik της FYROM.

"Σύμφωνα με τον καθηγητή Δημήτρη Καιρίδη", γράφει η ανταπόκριση της Μιρκίτσα Πόποβιτς,
"οποιαδήποτε επέκταση των διαπραγματεύσεων, σε άλλα θέματα πλην του ονόματος,οδηγεί σε αδιέξοδο".

"Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών", συνεχίζει ο καθηγητής, "δεν είναι σημαντικότερος από ένα σωρό σκουπιδιών μπροστά στην πολυκατοικία μας. Το πρόβλημα με το όνομα και η ιστορία, δεν πρέπει να επηρεάζουν τις πολιτικές σχέσεις των δύο χωρών, τις ανταλλαγές και την ακαδημαϊκή συνεργασία μεταξύ της Μακεδονίας και της Ελλάδας.

Στην πραγματικότητα η Ελλάδα έχει αρχίσει να αποδέχεται μια συμβιβατική λύση με μια σύνθετη ονομασία.

Είναι θετική η ύπαρξη της κυβέρνησης Παπανδρέου, ωστόσο το θέμα βρίσκεται στο παρασκήνιο της εξωτερικής πολιτικής. Δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, αφού ο Υπ.Εξ. Δ.Δρούτσας είναι προσεκτικός και διαβουλεύεται για το ζήτημα με τον κ.Παπανδρέου".

Για τον καθηγητή, γράφει η Utrinski Vesnik, ζωτικό ρόλο στην αποδοχή μιας λύσης θα παίξει ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονικης, Γιάννης Μπουτάρης. "Ο Μπουτάρης", σημειώνει ο Καιρίδης, "είναι μια ευχάριστη αλλαγή στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, για μια εναλλακτική προσέγγιση.

"Αυτός ο τύπος (Μπουτάρης) είναι μια από τις πιό προχωρημένες και φιλελεύθερες (;) φωνές στα Βαλκάνια, πιό φιλελεύθερος κι απ΄τον Παπανδρέου."

"O Μπουτάρης θα βοηθήσει να μην υπάρξουν αντιδράσεις"
Και συνεχίζοντας ο Δ. Καιρίδης λέει ότι "η παρουσία του Μπουτάρη θα βοηθήσει ώστε να αποφευχθούν διαμαρτυρίες και να μην υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις όταν επιτευχθεί η λύση για το όνομα" (!!!)

"Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ο Άνθιμος και ο ακροδεξιός εθνικιστής Ψωμιάδης. Η Θεσσαλονίκη είναι ο Μπουτάρης", λέει ο καθηγητής.

Στη συνέχεια ο Καιρίδης, αναπτύσσει επί μακρόν τον καημό του για τον Ψωμιάδη και κλείνει ως εξής:
"Είναι αστείο σε μια εποχή που έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα και ανεργία στις δύο χώρες, να συζητάμε για τον Μεγα Αλέξανδρο".

(και τότε γιατί δεν καυτηράζεις τον γραφικό υπερεθνικισμό του Γκρούεφσκι και αναλώνεσαι στα βαρετά κλισέ περί Άνθιμου και Ψωμιάδη; Στους Σκοπιανούς πέστα αυτά,όχι σε μας, εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να συζητάε με κανέναν τα δικά μας θέματα. Οι Σκοπιανοί έκλεψαν και πλαστογράφησαν την ιστορία. Επιστήμονας είσαι, θα ξέρεις ότι ο Αλέξανδρος κι ο Αριστοτέλης δεν ήταν ξαδέρφια του Tsar Samoil ή του Dame Gruev, δεν το ξέρεις;)
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=8389E7C44AB5A048A4D488D493EABEFF 
....
Κλασικός μπουρδολόγος της συμμαχίας των πρόθυμων, με απωθημένα από τα φοιτητικά χρόνια, όπου όλοι οι φίλοι του είχαν γκόμενες κι αυτός όχι. Οι απόψεις αυτές εκφράζουν κάτι λιγότερο από το 1% των Ελλήνων. Μόνο που αυτοί βρίσκουν άφθονη χρηματοδότηση από Αμερικανικά ευαγή ιδρύματα και προπαντώς, πολλές θέσεις στο ελληνικό δημόσιο, πληρωμένες από τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Το πλούσιο βιογραφικό του Καιρίδη, εξηγεί την ανέλιξη σε πόστα κάθε ανθρώπου, που σπεύδει με προθυμία να απεμπολεί κάθε ιστορικό δικαίωμα, όταν πρόκειται για την Ελλάδα:

Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δ. Καιρίδης είναι συνεργάτης του Ιδρύματος Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλής στην Αθήνα και αρθρογραφεί κάθε Κυριακή στον Ελεύθερο Τύπο. Στο παρελθόν, υπηρέτησε ως επισκέπτης-καθηγητής στην έδρα Κωνσταντίνου Καραμανλή για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστώνη των ΗΠΑ, ως επιστημονικός διευθυντής του Ιδρύματος Κόκκαλη στην Αθήνα, ως διευθυντής του Προγράμματος Κόκκαλη για τη Νοτιοανατολική και Κεντροανατολική Ευρώπη στη John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη, ως επισκέπτης-λέκτορας Βαλκανικών Σπουδών στη ίδια σχολή, και ως ερευνητής-συνεργάτης του Institute for Foreign Policy Analysis (IFPA) των ΗΠΑ. Επιπλέον, από το 2001 διευθύνει με επιτυχία τα Θερινά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια της Ολυμπίας σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέλος του Navarino network.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;

ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΩΡΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ;

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ "ΣΩΡΟ ΣΚΟΥΙΔΙΩΝ",ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΕΡΑΣΕ!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ...ΜΑΤΣΟΥΚΙ!

ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

 ΥΓ. οταν το στομα σου δειχνει τι κανεις καθε μερα , φυσικο ειναι και πιπες να λες !!!!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις