Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

video - H ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ TPOMOKPATIAΣ

 Στην πορεία προς το ελιξίριο, ο Κούλης και οι άλλοι παρατρεχάμενοι παρουσιάζουν μια απαράμιλλη οργανωτικότητα πράγμα που υποδηλώνει για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ατζέντα για το αφεντικό.

Και για να επιτευχθεί σωστά θα πρέπει να γίνει με τη βούληση μας, επειδή φοβόμαστε τόσο ώστε να αγνοήσουμε τις διαρκώς υπερβολικά ύποπτες κινήσεις τους.

Όμως δεν φαίνεται να τους βγαίνει πράγμα που αποδεικνύεται πρώτον από τις συνεχείς επιβεβαιώσεις ότι κι αυτοί θα το κάνουν επειδή είναι ασφαλές, κι ας μην μας έχουν καν πει ότι έχει ελεγχθεί, και δεύτερον επειδή κάνουν τέτοια τιτάνια προσπάθεια να μας τρομάξουν. Προσπάθεια τέτοιου μεγέθους που έχει φτάσει σε επίπεδο να αποτελούν καθημερινό περίγελο, χρησιμοποιώντας μεθόδους που μόνο μπούμερανγκ μπορούν να τους γυρίσουν.

Την ίδια ώρα όλοι οι επίσημοι φορείς-πιόνια καταρχήν δεν έχουν άλλη επιλογή από να γίνονται φασιστικότεροι ενώ συνεχίζουν να βρίσκονται συντονισμένοι στην ανάγκη για μια αλλαγή, μια επανεκκίνηση, πάντα όμως διατηρώντας τα μέτρα προστασίας κατα του ιού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;


Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις