Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού για Ίμια: «Τρεις νεκροί φωνάζουν για δικαίωση αλλά ουδείς συγκινείται»


 Σαν σήμερα η "μαύρη" επέτειος των Ιμίων όταν τρεις αξιωματικοί χάνουν την ζωή τους στα πλαίσια της εκτέλεσης του καθήκοντος τους, αυτό της υπεράσπισης της πατρίδας.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Η Ε.Α.Α.Σ τιμά την μνήμη τους με μια ανακοίνωση και ορισμένοι θα πρέπει το λιγότερο να προβληματιστούν:

Στην ανατολή του 1996, την κρίσιμη νύχτα 30/31 Ιανουαρίου, αιφνιδιάστηκαν με απαράδεκτο τρόπο οι πολιτικές ηγεσίας των Υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών, στην μεγαλύτερη στρατιωτική πρόκληση μετά το 1974. Η έκβαση της νύχτας αυτής μπορεί να έδινε οριστικό τέλος στις φανταστικές επεκτατικές θεωρίες περί «στρατηγικού βάθους» και «οθωμανικής κληρονομιάς» από την Τουρκία. Δυστυχώς όμως, η πολιτική ΑΤΟΛΜΙΑ της τότε κυβέρνησης, ενίσχυσε την βουλιμία του Τουρκικού Πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου, αποδεχόμενη την συμφωνία: «No ships, No flags, No troops».Όσοι ντρόπιασαν το Έθνος εκείνο το βράδυ δεν δικάστηκαν ποτέ αλλά καταδικάστηκαν για πάντα ως οιονεί Εφιάλτες της σύγχρονης ιστορίας μας.

Τρεις νεκροί φωνάζουν για δικαίωση της θυσίας τους αλλά ουδείς συγκινείται. ΑΘΑΝΑΤΟΙ θα μείνουν κι ευχόμαστε να στοιχειώνουν τα όνειρα αυτών που τους πρόδωσαν και τους προδίδουν.

Εμείς ως Ε.Α.Α.Σ. κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στους νεκρούς ήρωες μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην ξανασκύψουν οι Έλληνες το κεφάλι ταπεινωμένοι διότι η ράτσα μας και τους Θεούς στα μάτια του κοιτάει.


Ζήτω το Έθνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις