Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

video - TO ΥΠEKPATIKO ΠΛΑΙΣΙΟ TOY ANAMENOMENOY ΘΕΡΙΣΜΟΥ

 Και αφού τις προάλλες ολοκλήρωσαν την ετήσια συνάντηση τους στο “επανεκκινησιακό” παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και αυτοι που κατέστρεψαν τον κόσμο μας διαβεβαίωσαν για την αξία των νέων ιδεών τους που θα μας φέρουν επιτέλους λυσεις, συνεχίσαμε στην καθημερινή μας μάχη

κλειδαμπαρωμενοι υποτίθεται είτε να κρυβόμαστε από τον μεταϊό που κυκλοφορεί σα σανιδωμένη φεράρι είτε να προλαμβάνουμε το να μην ξαναέρθει το 3ο κύμα που θα έρθει. 

Φυσικά, όπως οι μεγάλοι ηγέτες, έτσι κι ο Κούλης δεν μπόρεσε να μη δώσει τα φώτα του σε συζητήσεις στις οποίες ένας ανυποψίαστος παρατηρητής θα αναρωτιόταν πως γίνεται να μονοπωλείται πάλι το θέμα του υπεριού και των εμβολίων. Ταυτόχρονα πάλι εξύμνησε τους ειδικούς, σε σχέση με τους οποίους πήραμε μια γεύση δια στόματος Δρ Ιωαννίδη για το πώς φτάνει σε συμπεράσματα συχνά η “επιστήμη,” ειδικά όταν έχει να κάνει με φάρμακα.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Βέβαια εμείς μακριά από τις όψεις των μέσων εξαπάτησης βλέπουμε συνεχώς νέες προβληματικές καταστάσεις τόσο με τα εμβόλια που γίνονται όσο και με το πώς μας προετοιμάζουν για αυτά που αναμένουν να γίνουν σε μια γενικότερη κατάσταση που όσο πάει δείχνει και ολοκληρωτικότερη σε κάθε επίπεδο. Μου φάνηκε λοιπόν ταιριαστό και χρήσιμο οπότε βρήκα την ευκαιρία κλείνοντας να θυμηθούμε τα λόγια που είχε πει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στον Ιμπραήμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις