Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων η κυβέρνηση προχωρά στην κατασκευή του καταυλισμού των λαθρόμεταναστων στον Έβρο! «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από το Μέγαρο Μαξίμου: Δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις


 Ατάραχη η κυβέρνηση και παρά τη θύελλα των αντιδράσεων του συνόλου του λαού του Έβρου προχωρά στην κατασκευή της μουσουλμανικής «πόλης» στη θέση ΚΤΥ Φυλακίου.

Η εξαιρετικά αυτή αρνητική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα μέσα από την δημοσίευση στην  ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και αφορά την απόφαση για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Όπως έγινε γνωστό στην «Διαύγεια» ανακοινώθηκε η  διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδων εννιακόσιων δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας».

Το παραπάνω σημαίνει ουσιαστικά ένα πράγμα:

Ότι ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αποφάσισαν αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που θα έχει στον ακριτικό  νομό Έβρου  τη δημιουργία του νέου υπερκαταυλισμού.

Με την απόφαση αυτή η κυβέρνηση λέει πρακτικά ότι  προχωρούμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις