Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

«Έπρεπε να πάρουμε το μέρος των μεταναστών στον Έβρο»


 Την άποψη αυτή διατύπωσε με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε εκδήλωση με θέμα την ενσωμάτωση των μεταναστών στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα

Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ στην κρίση του Έβρου έπρεπε να ταχθεί με το μέρος των παράτυπων μεταναστών και των προσφύγων που ήθελαν να εισέλθουν στη χώρα μας διατύπωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε εκδήλωση με θέμα την ενσωμάτωση των μεταναστών στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Το γεγονός πως η ηγεσία του κόμματος και ο Αλέξης Τσίπρας υποχρεώθηκαν πέρυσι τέτοιο καιρό να προσχωρήσουν στην πατριωτική γραμμή της κυβέρνησης, που αντιμετώπισε με σκληρό τρόπο τους εισβολείς στα σύνορα της χώρας, και δεν υιοθέτησε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, κατά τον κ. Φίλη ήταν μια κίνηση μακριά από τα ιδεώδη της Αριστεράς, δηλαδή τον «διεθνιστικό αλτρουϊσμό», που ο ίδιος τη στηλίτευσε με την εξής φράση: «Στον Έβρο κατάπιαμε τη γλώσσα μας και υπολογίσαμε το πολιτικό κόστος».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Αυτά που είπε σε εκδήλωση ο Νίκος Φίλης τα χειροκρότησε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κατριβάνου, που συμμετείχε στην ίδια εκδήλωση: «Να είσαι καλά, Νίκο, με ανακουφίζεις τρομερά με αυτό που λες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις