Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Δεν τους ακούει κανείς πλέον - Κυβέρνηση & λοιμωξιολόγοι «έφαγαν» μαζικό άκυρο από τους Έλληνες: Από Αθήνα μέχρι Κρήτη γεμάτοι δρόμοι & παραλίες (φώτο)

 


«Άκυρο» έφαγαν ακόμα μία φορά η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι από τους Έλληνες πολίτες καθώς από την Αθήνα μέχρι την Κρήτη δρόμοι και παραλίες έσφυζαν από ζωή αφού εκατομμύρια πολίτες βγήκαν μαζικά να απολαύσουν τον ήλιο, κάνοντας τον έλεγχο αδύνατο. 

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα πως οι δηλώσεις «τρομοκρατίας» κυβερνητικών και λοιμωξιολόγων δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα από κανέναν πλέον, αφού οι πολίτες τους αντιμετωπίζουν σαν έναν ενοχλητικό βουητό, ενώ αυτή η σιωπηλή αποδοκιμασία σίγουρα θα αποτυπωθεί και στην κάλπη. 

Παρόλο που χθες η κυβέρνηση έβαλε την Αττική στο «βαθύ κόκκινο» εκατομμύρια πολίτες προτίμησαν, να επισκεφτούν σήμερα τις παραλίες και τα πάρκα, ενώ αρκετοί πήραν τα ποδήλατά τους για βόλτα και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό.Ολόκληρη η παραλιακή της Ποσειδώνος είναι γεμάτη από κόσμο, οικογένειες με τα παιδιά τους και νεαρά άτομα που απολαμβάνουν την βόλτα τους πίνοντας ένα καφέ στο πόδι.

Μεγάλη κίνηση υπάρχει και στα πάρκα και τις πλατείες της Αττικής.


Ουρές υπάρχουν επίσης στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί τα αναγκαία.Στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι κάτοικοι αγνόησαν τις κυβερνητικές απαγορεύσεις και βγήκαν κανονικά και μαζικά για τα ψώνια τους στη λαϊκή αλλά και για σουβλάκια από υπαίθριες καντίνες. 

Από νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τοπικά μέσα, αρκετοί πολίτες πήγαν στη λαϊκή, προκειμένου να κάνουν τα καθιερωμένα ψώνια του σπιτιού, παρόλο που η κυβέρνηση έβαλε χθες την Περιφερειακή Ενότητα Ηράκλειου σε «βαθύ κόκκινο». 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν τις αφορές τους στη λαϊκή αγορά της Κηπούπολης με συνοδεία… μπύρας ή σουβλακίου από παρακείμενη καντίνα και όλα κύλισαν ομαλά, ενώ η  αστυνομία βλέποντας τέτοια κοσμοσυρροή δεν τόλμησε να προχωρήσει σε ελέγχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις