Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Το χάραγμα θα έρθει από την «κοιλία», το «χρήμα» και τις «συγκοινωνίες»...


 Νίκος Πρασσάς

Ο ήλιος έσβησε για τους έχοντες πάρει το δηλητήριο. Αρχίζει ο Γολγοθάς και για εμάς που το αρνούμαστε. Είθε η Σταύρωση να μας οδηγήσει προς τον δρόμο του Κυρίου.

Η θεραπεία γίνεται χειρότερη της ασθένειας όταν πιστεύεις τους άλλους δίχως να ερευνάς προσωπικά τα δεδομένα. Ειδικότερα, όταν σου έχουν εμποτίσει στο μυαλό με το ψέμμα και είναι σαν το ναρκωτικό πολύ δύσκολο να το αποβάλλεις αυτό που σου έμαθαν να πιστεύεις ευλαβικά ότι ενδιαφέρονται για το καλό σου. Ποίοι είναι αυτοί όμως; Είναι ακριβώς εκείνοι που έκαναν και κάνουν τα πάνδεινα για να σε υποτάξουν με κάθε τρόπο. Εάν γνώριζε ο άμοιρος Έλληνας πολίτης τα (α)νομοσχέδια που περνάν κάθε βράδυ από το Ξενοβούλιο εναντίον του, δεν θα είχε καν την ελάχιστη αμφιβολλία για το πού πηγαίνει η όλη κατάσταση.

– Η αλήθεια σε οπλίζει μετά από την Γνώση. Τους δικαιολογώ τους δυστυχείς εύπιστους και ματαιόδοξους ανθρώπους, επειδή βρίσκονται στο σκοτάδι, αλλά την πληρώνουν μαζί με αυτούς και οι αθώοι οι έχοντες την γνώση.

– Ξέρετε τί λένε οι ψυχολόγοι και οι φωτισμένοι Ιερείς κι Άγιοι Γέροντες; Ότι ένας λαός για να συνέλθει μετά απο 400 χρόνια κατακτητών, δεν λέω σκλαβιάς γιατί δεν μου αρέσει η λέξη, θέλει τουλάχιστον άλλα 400 χρόνια να συνέλθει. Οπότε, έχουμε μέλλον.

– Το χειρότερο είναι να μην γνωρίζεις την αλήθεια, και να σου επιβάλλονται τα μέτρα του απαρτχάιντ σε καιρό υποτίθεται δημοκρατίας. Εάν ήξερες ότι αυτή είναι η κατάσταση τότε θα μπορούσες να αντιδράσεις με την λογική που την αφαίρεσαν από την εκπαίδευση. Πλήρωσαν κανάλια, πλήρωσαν δημοσιογράφους, πλήρωσαν ειδικούς, έκτισαν άσυλο ακαταδίωκτου, και τί δεν σκαρφίστηκαν για να ξεγελάσει ο επαγγελματίας τσοπάνης το αγαθό πρόβατο για να το προσφέρει θυσία στον Αβράαμ. Όλα με το χρήμα γίνονται, για να μην πετάξουν τα εμβόλια στις χωματερές, όπως παλιότερα επί Αβραμόπαιδου, αν και πάλι από την τσέπη μας τα είχαμε πληρώσει τότε, κι ας μόλυναν το περιβάλλον ως όψιμοι κι ευαίσθητοι οικΩλόγοι οι πάντα ενδιαφερόμενοι για το καλό μας. Τώρα, απλώς αν και τα πληρώσαμε ακριβότερα γιατί δεν θέλαμε το ρωσικό που είναι κατά πολύ φθηνότερο για να μην έχει τόση χαμηλή προμήθεια κέρδος ο δολοφόνος με το τριαντάφυλλο, τα πληρώσαμε με την ζωή μας για να μολύνουμε και το κορμί μας!

:

Όσοι επιζήσουν, επέζησαν. Γι’ αυτό και έκαναν τον άνθρωπο εξαρτημένο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και όχι από την ανεξάρτητη εργασία που είχε πριν και συλλογιόταν ελευθερά επειδή συλλογιόταν σωστά. Εάν δεν τους είχε ανάγκη δεν θα πήγαινε να εμβολιαστεί δια της βίας, όπως θα γίνει τώρα μιας και για να πάρεις το «βοήθημα» επιβίωσης, θα πρέπει να είσαι εμβολιασμένος!

Το χάραγμα θα έρθει από την «κοιλία», το «χρήμα» και τις «συγκοινωνίες» έλεγεν ο Μακαριστός Πατήρ Σάββας Αχιλλέως πριν 25 χρόνια περίπου. Αν δεν έχεις όμως το χρήμα δεν μπορείς να λαδώσεις τα άλλα δύο!

Η μάσκα είναι άχρηστη. Επιβαρύνει την ανάσα και εμποδίζει το διοξείδιο του άνθρακος να βγει έξω από τους πνεύμονες. Η διαδικασία αυτή αυξάνει τα εξωσώματα που δημιουργούνται από τον οργανισμό την ώρα της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος, και εάν κάνεις το τεστ τότε φαίνεσαι πώς είσαι θετικός. Ιδού όλη η απάτη της «πανδημίας»! Το φυσιολογικό θεωρείται αφύσικο, και το παραφύσιν φυσιολογικό. Ο άνθρωπος που γεννήθηκε φερειπείν Γιώργος μπορεί να πεθάνει και Γεωργία. Αυτή είναι η αντίληψη της Νέας Τάξης.

Η μάσκα είχε εφευρεθεί για τους έχοντες την αρρώστια κι όχι για τους υγιείς, ώστε όταν βρίσκεσαι κοντά σε έναν ασθενή να μην σου την μεταδώσει. Έβγαλαν την μάσκα στους εμβολιασμένους, όχι για να τρέξουν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν και να έχουν «προνόμια», αφού σε μία παγκόσμια χούντα δεν υπάρχουν πλέον προνόμια, αλλά για να διαδώσουν το δηλητήριο που έλαβαν. Η πανδημία αρχίζει τώρα. Λίγοι θα ζήσουν.

Οι γεροί οργανισμοί θα αντέξουν ώστε να υποστούν το πείραμα του κυνηγητού μέχρι τελείας πτώσεως για να καλλιεργούνται προς βρώσιν και εκμετάλλευση των οργάνων τους, αν επικρατήσουν να μας διοικούν τα Τέρατα. Γνωρίζουν ακόμη και το ποσοστό αυτών που θα επιζήσουν. Οι επιζήσαντες όμως του εμβολίου, είναι οι αυριανοί πρόγονοι των άνευ καταγωγής παραγόμενων κλώνων προς εργασία με ημερομηνία λήξης και άνευ προνομίων.

Ο σατανάς εμίλησεν και ο Θεός θα επιφέρει το αποτέλεσμα με την πανάγαθη σοφή λύση του. Μην απογοητεύεσαι με αυτά που ακούς, σκεπτόμενε άνθρωπε, και μην αγκομαχάς, επειδή έτσι είναι η ζωή και έτσι έζησαν για να επαναστατούν οι πρόγονοί σου που τους ξέχασες! Η Αλήθεια πονάει, επειδή είναι η λειτουργία της ψυχής (άφθαρτο) που επεμβαίνει στο πνεύμα (φθαρτό), ώστε να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να την οδηγήσει έξω από τον μεταβλητό Λαβύρινθο.

Καλή Ανάσταση Ψυχών, Συνέλλην(ιδ)ες.

---------

Δείτε το βίντεο που θα εξαφανιστεί σύντομα και αναφέρεται σε έρευνα της Γερουσίας των ΗΠΑ, ότι στους ήδη 4 μήνες του 2021 είχαν περισσότερους θανάτους από κάθε άλλο έτος λόγω του μπολιάσματος! Στην φωτογραφία νανοτσίπ στο χέρι ανθρώπου στο Ην. Βασίλειο που είχε γίνει το 2009 σε πειραματικό στάδιο. Θα το συναντάτε ολοένα και περισσότερο από εδώ και στο εξής για να συνεχίσετε την διαβίωσή σας στην «νέα κανονικότητα» της δημοκρατίας που μας υπόσχονται. Μην ξεχάσετε να την ...ψηφίσετε.

https://www.facebook.com/TrailblazerFitness/posts/10159049458997305


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις