Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Πολυχρονίου: Ξέρω τι θα μου συμβεί από το 1982 και μετά - Τι του είπε μελλοντολόγος από το Λονδίνο

 


"Έχω εκατομμύρια αιτήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γυναίκες από 50 ετών και πάνω" δήλωσε ο Γιώργος Πολυχρονίου. "Μπορεί να είμαι 67 αλλά αισθάνομαι... 66. Αισθάνομαι ότι είμαι 40αρης, με έχει ρίξει το Lockdown. Εγώ θέλω τα ταξίδια μου, τις παρέες, τις βόλτες μου" σχολίασε για την ηλικία του.

"Είχα συνηθίσει το 22,25, 26. Το 30 χτύπαγε καμπάνα, όχι καμπανάκι. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με μια μεγάλη, όταν χώρισα με τη δεύτερη σύζυγο. Βγήκα πρώτη φορά ραντεβού με συνομήλική μου μετά το διαζύγιο με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου" τόνισε.


"Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Την ανοίγω αργά, όχι για ειδήσεις. Για αθλητικά ή καμία ταινία για να με πάρει ο ύπνος, αν κοιμηθώ μόνος" είπε χαρακτηριστικά.
"Επανασύνδεση με πρώην δεν θα έκανα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλες τους και κρατάμε επαφές" πρόσθεσε. "Ξέρω τι θα μου συμβεί από το 1982 που μου είπε το μέλλον ένας μελλοντολόγος στο Λονδίνο. Μου τα είπε όλα, ότι θα χωρίσω στο τέλος της δεκαετίας, ότι θα βρω μια γυναίκα που θα έχει το ίδιο όνομα με τη γυναίκα μου. Ανδρομάχη η μία, ανδρομάχη και η άλλη. Δεν το ήξερα το πραγματικό όνομα της Μάγκυ, όταν την ρώτησα από που βγαίνει μου έπεσε το ποτήρι με το κόκκινο κρασί" περιέγραψε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις