Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΈΚΤΑΚΤΟ: Ηττημένη χώρα; Πακιστανός επιτίθεται σε εφήβους μέσα στο Τραμ στο Παλαιό Φάληρο!


 Μνήμες από την Μυρτώ της Πάρου ξύπνησαν σήμερα μέσα στο τέρμα της Γραμμής ΓΛυφάδα-Παλαιού Φαλήρου, όταν Πακιστανός παράνομος μετανάστης επιτέθηκε μέσα στο όχημα και αποπειράθηκε να βιάσει ομάδα εφήβων αγοριών και κοριτσιών.

Εικόνες δηλαδή χώρας που δείχνει να είναι υπό πακιστανική κατοχή.

Το ευτύχημα ήταν ότι η ομάδα των εφήβων ανδρών και κοριτσιών αντέδρασαν. Ζήτησαν από τον οδηγό του τραμ να σταματήσει αμέσως κάτι που έγινε ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός αντέδρασε σωστά ενώ την ίδια στιγμή τα ελληνόπουλα κατέβηκαν από το Τραμ και "πολιόρκησαν" τον Πακιστανό μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Φαλήρου όπου κρατείται μέχρι αυτή την στιγμή.

Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν θα απελαθεί ποτέ, ακόμα και αν καταδικαστεί και θα είναι έτσι μια κινούμενη απειλή για την κάθε "Μυρτώ" και το κάθε ελληνόπουλο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις