Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Κρίστιαν Έρικσεν: Η στιγμή της κατάρρευσης του στο EURO 2021- Βίντεο

 


Το παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία διακόπηκε οριστικά μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, ο ηγέτης των Δανών ο Κρίστιαν Έρικσεν άρχισε να παραπατάει στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά να καταρρέει.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως έσπευσαν οι συμπαίκτες του και οι γιατροί για να τον βοηθήσουν να επανέλθει.

Διακόπηκε ο αγώνας

Οι τηλεοπτικές κάμερες έδειχναν μόνο τους θεατές και τους αθλητές που έκλαιγαν, ενώ την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαιρνε την άγουσα για τα αποδυτήρια δεν φαινόταν αν είχε τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, ενώ ο αγώνας διακόπηκε οριστικά σύμφωνα με την UEFA για ιατρικούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις