Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΧΑΜΟΣ - «Ξέφραγο αμπέλι» η χώρα: 15 Αλγερινοί αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ν.Αραβαντινό σωματοφύλακα του Ν.Μπιλζέριαν


 Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν σε συγκρότημα με βίλες στην περιοχή του Super Paradise. Όλα ξεκίνησαν όταν πάνω από 30 Αλγερινοί εργάτες, οι οποίοι εργάζονταν στην κατασκευή ενός νέου club (Bagatelle) έχοντας κάνει χρήση ουσιών επιδόθηκαν σε ένα όργιο καταστροφών και θορύβου σε πάρτι που «είχε ξεφύγει από τα όρια», εντός του συγκροτήματος βιλών το οποίο εκμεταλλεύεται εμπορικά, ο ιδιοκτήτης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, Νίκος Αραβαντινός.  


Τότε ο Νίκος Αραβαντινός, μεταξύ άλλων και προσωπικός σωματοφύλακας του «βασιλιά του Ίνσταγκραμ» Νταν Μπιλζεριάν όταν επισκέπτεται την Ελλάδα, ειδοποιήθηκε από τους άλλους ενοίκους στις 03.00 τα ξημερώματα και μετέβη στο συγκρότημα ζητώντας από τους Αλγερινούς να τελειώσει άμεσα το πάρτι τους, το οποίο παραβίαζε, ούτως ή άλλως, λόγω αριθμού συγκεντρωμένων και ώρας

Αυτοί αρνήθηκαν και τότε ο Ν.Αραβαντινός αποφάσισε μόνος του να επιβάλλει την τάξη, αφαιρώντας το καλώδιο του ηχητικού μηχανήματος.

Και τότε οι μεθυσμένοι Αλγερινοί έπεσαν πάνω του σαν «άγρια ζώα». Ενώ είχε κτυπηθεί με τους πρώτους και τους είχε αναχαιτίσει, οι επόμενοι ήρθαν και τον κτύπησαν με ξύλα και πέτρες από πίσω. 

Αυτό που τον έσωσε είναι ότι πρόλαβε ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις του και κάλεσε με κλήση έκτακτης ανάγκης άνδρες από το προσωπικό της εταιρείας του από το γειτονικό club Tropicana, του οποίου τη φύλαξη την έχει η εταιρεία του Νίκου Αραβαντινού.

Πριν προλάβουν να έρθουν, ένας μουσουλμάνος Αλγερινός με μία κελεμπία του κατάφερε ένα κτύπημα με μια μεγάλη πέτρα στην βάση του κρανίου του ανθρώπου που είχαν ποδοπατήσει, στο σημείο όπου ο Ν.Αραβαντινός έχει ζωγραφισμένο με τατουάζ το όνομα του Χριστού (ΧΡ). 


Την στιγμή που έφταναν οι άνδρες του, ετοιμαζόταν να κατεβάσει και το τελειωτικό κτύπημα στο κρανίο του Ν.Αραβαντινού.

Οι άνδρες του κυριολεκτικά έτρεψαν σε φυγή τους Μουσουλμάνους κι έσωσαν τον εργοδότη τους από βέβαιο θάνατο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν αφού είχε τελειώσει η μάχη, κατάφεραν να συλλάβουν πέντε από τους Αλγερινούς εργάτες και αναζητούν τους άλλους. Ο Νίκος Αραβαντινός με αιμάτωμα στο κρανίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις