Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Η Τουρκία εγκαθιστά στα LEO2A4 ολοκληρωμένο σύστημα αυτοπροστασίας και αλλάζει την ισορροπία


 Η Άγκυρα αναβαθμίζει τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης τύπου Leopard – (Leo) 2A4 που διαθέτει και αλλάζει την ισορροπία. 

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας (SSB) Ισμαήλ Ντεμίρ, σε νέες αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Η εταιρεία Aselsan, όπως ανέφερε ο ίδιος, έχει αναλάβει το έργο εκσυγχρονισμού των αρμάτων μάχης, με την ενσωμάτωση ενός νέου ολοκληρωμένου συστήματος προστασίας, εγχώριας κατασκευής, προκειμένου να βελτιώσει την επιχειρησιακή λειτουργία και «επιβιωσιμότητα» του Leo 2A4 στο πεδίο της μάχης.

Ειδικότερα, ο Ντεμίρ δήλωσε ότι: «Ξεκινήσαμε τη μαζική παραγωγή του συστήματος προστασίας που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Κέντρο Βαλλιστικής Προστασίας της Κωνσταντινούπολης και έτσι πλέον ξεκίνησε η ενσωμάτωσή του στα άρματα μάχης». Ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια πως το ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας αναπτύχθηκε σε διαφορετικές διαμορφώσεις του άρματος μάχης, ενώ ισχυρίστηκε πως παρέχει την πιο αποτελεσματική βαλλιστική προστασία που χρησιμοποιείται στα άρματα μάχης τύπου Leo 2A4 στον κόσμο.

Το νέο αυτό αναβαθμισμένος άρμα μάχης παρουσιάστηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας BMC και είναι εξοπλισμένο με πυργίσκο, κατασκευασμένο από την τουρκική εταιρεία Altay, το οποίο διαθέτει πυροβόλο λειόκαννο όπλο 120 x 55 χιλιοστών που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την επίσης τουρκική εταιρεία MKE. Τέλος, διαθέτει στον πυργίσκο ένα τηλεχειριζόμενο βαρύ πυροβόλο διαμέτρου 12,7 χιλιοστών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις