Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Πανικός πάνω σε φουσκωτό στρώμα - Καρχαρίες περικύκλωσαν τρεις γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ


 Τρεις γυναίκες που απολάμβαναν τη ζεστή μέρα σε μια παραλία στη Φλόριντα, έζησαν τον χειρότερό τους εφιάλτη. Ενώ βρίσκονταν πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα, περικυκλώθηκαν από καρχαρίες.

Όπως αναφέρει η NY POST, η Lacey Faciane, ηCasie Thompson και η Qyuston Eubanks, ήταν πάνω σε ένα κίτρινο φουσκωτό κοντά στην ακτή, στην παραλία Pensacola. Ξαφνικά, κάποιοι που βρίσκονταν σε παραπλέοντα σκάφη άρχισαν να φωνάζουν "καρχαρίας!".

"Σκέφτηκα αμέσως, Θεέ μου προστάτευσέ μας. Αν είναι η ώρα μας να "φύγουμε", είναι η ώρα μας. Απλά προστάτευσέ μας" αυτό πέρασε από το μυαλό μου δήλωσε στο WALA η Eubanks.

Σύντομα, επτά σφυροκέφαλοι καρχαρίες έκαναν κύκλους γύρω από το φουσκωτό. Οι γυναίκες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παρά να περιμένουν υπομονετικά. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral.

“Ήταν λίγα εκατοστά μακριά μας" είπε η Faciane. “Είχαν βγει πολύ έξω, ήμασταν κοντά στην ακτή. Το βάθος πρέπει να ήταν μέχρι τη μέση" περιέγραψε.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις