Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Η “ραχοκοκκαλιά” του Στρατού! Ένα βίντεο που μας μαθαίνει ποια είναι η ΣΜΥ

 Αποτελούν στην κυριολεξία τη “ραχοκοκκαλιά” των Ενόπλων Δυνάμεων και στο Στρατό και στο ΠΝ και στη ΠΑ.

Η σημασία της αποστολής των Υπαξιωματικών αναγνωρίζεται απ΄ όλους στα λόγια, αλλά όταν έρχεται η ώρα των πράξεων καταλήγουμε στην καλύτερη περίπτωση σε επιπολαιότητες -για να το πούμε ευγενικά- σαν κι αυτές που επιχείρησε ο ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανής με τα τα σχέδια “στο πόδι” για ¨Σώμα Υπαξιωματικών”. 

Το βίντεο για τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών είναι εξαιρετικό. Κυρίως γιατί μας δείχνει την πραγματικότητα. Δείχνει ότι οι Υπαξιωματικοί μας είναι παιδιά που εκτός από τη σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση, είναι νέα παιδιά που επιζητούν την περαιτέρω μόρφωση και κατάρτιση τους. Κι αυτά τα χαρακτηριστικά τους θα πρέπει όχι μόνο να τους τα αναγνωρίζει η ιεραρχία, αλλά και να τα επιβραβεύει.

Το βίντεο για τη ΣΜΥ δείχνει την πραγματική εικόνα των Υπαξιωματικών μας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις