Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

video - Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΗΡΩΔΗ

 Μη όντας στο επίπεδο που θα είχαν τους επαρκείς αριθμούς καλοθελητών ούτως ώστε να τσιμεντώσουν την ικανότητα να περιθωριοποιησουν βίαια, όπως το

αφεντικό αγαπά, αυτούς που δεν παίρνουν ούτε με το καλό ούτε με το άσχημο, θα πρέπει για την ώρα να συνεχίσουν να πιέζουν άλογα και να διαμοιράζουν παρακάλια πριν θέσουν σε εφαρμογή τη μέθοδο προνόμια. Όμως όσο μεγαλύτερος είναι κάποιος τόσο πιθανότερο είναι να έχει ακόμα μνήμες από μια ζωή που μπορούσες να επιβιώσεις σε αυτό τον πλανητη ακόμα και αμπόλιαστος. Γι’αυτό πάντα οι ρίζες κάθε νέας εποχής θέλουν να μπαίνουν από τα παιδιά και δεν υπάρχει μεγαλύτερος στόχος.

Ταυτόχρονα μετά τις πάμπολλες αναφορές παντού για μεταλλικά αντικείμενα που κολλούν σε ανθρώπους στους οποίους έχουν μπει μεσα τους αυτά τα πολυδιαφημισμένα σκευάσματα, εντοπίζουμε πως υπάρχουν διάφορες εταιρίες που χρησιμοποιούν τη μέθοδο του Magnetofection. Δηλαδή τη χρήση μαγνητισμού ούτως ώστε να διανεμηθεί καλύτερα το mRna (ή αλλο νουκλεϊκο οξύ ή ιός) στον οργανισμό. Επίσης μαζί και με τη χρήση για παράδειγμα της λουσιφεράσης οι ειδικοί μπορούν να κάνουν καλύτερη άμεση διάγνωση μέσα από το σώμα μας.

Και στη δεύτερη θέση (μετά την ψευτοπανδημία) των κρίσεων μπαλαντέρ που επιβάλλουν άμεσες λύσεις από τους ηγέτες που ήταν υπεύθυνοι και την εποχή που υποτίθεται πως αυτές προέκυψαν φαίνεται πως βρίσκεται το κλίμα του πλανήτη. Και μάλιστα όχι μόνο όπως και ο ιός παρέχει τρομερή ευελιξία “λύσεων” αλλά συνδέονται κιόλας. Λόγου χάριν οι ειδικοί είπαν πως το λιώσιμο των πάγων εμφάνισε κατεψυγμένους ιούς από εκατομμύρια χρόνια ενώ οι εγκλεισμοί μείωσαν τόσο πολύ το διοξείδιο που σκέφτονται να τους καθιερώσουν για την επόμενη δεκαετία ανεξαρτήτως ιών προκειμένου να διασώσουμε το οικοσύστημα.

Και φτάνοντας σε αυτές τις συγκλονιστικές κοσμικά εποχές, κοιτώντας σε βάθος χρόνων, φαντάζομαι κάθε παππού και γιαγιά να διηγούνται με νοσταλγία στα εγγονάκια τους για τα χρόνια που ήταν νέοι και η ζωή ήταν ελεύθερη για να πάρουν τη σκυτάλη τα εγγόνια και στα δικά τους εγγόνια να περιγράφουν με παρόμοια νοσταλγία για τις ξέγνοιαστες εποχές που ήταν νέοι και ήταν ελεύθεροι έχοντας ίσως αμελήσει πως το δικό τους “ελεύθερα” ήταν το “ανελεύθερα” των παππούδων τους. Βλέπεις ενδιάμεσα ο άνθρωπος μάθαινε να εντυπωσιάζεται από την ύλη και την εξύψωση του σε αυτή όλο και περισσότερο, να αμελεί την παροδικότητα της, να επιτρέπει στον ανθρωποκτόνο εκπαιδευτή του να του σφίγγει τη θηλιά όλο και πιο πολύ με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από τις αιώνιες Θεϊκές αρχές, τις αόρατες που σε οποιεσδήποτε συνθήκες αποτελούν τη σταθερότατη άγκυρα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις