Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

MHN AKOYΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ! Αποδοχές κατά τη διάρκεια αναστολής άσκησης καθηκόντων


 PDF | DOC | Ενημέρωση για την έκδοση της υπ΄ αριθ. 244/2015 Γνωμοδότησης του Ε’ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σχετικά με τις αποδοχές κατά τη διάρκεια αναστολής άσκησης καθηκόντων

Σας γνωρίζουμε ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ΄ αριθ. 244/2014 Γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος, αναφορικά με το ποιες αποδοχές δικαιούται ο υπάλληλος όταν βρίσκεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, γνωμοδότησε ότι δεδομένου ότι δεν είναι δυνατή η αναλογική εφαρμογή των αντίστοιχων συνεπειών της αργίας ως προς το ύψος των αποδοχών, για όσο χρόνο διαρκεί η αναστολή άσκησης καθηκόντων, ο υπάλληλος θα πρέπει να λαμβάνει το σύνολο των αποδοχών του.

Η Γνωμοδότηση αυτή έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της για τη Διοίκηση.

Το πλήρες κείμενο της ως άνω Γνωμοδότησης είναι ανηρτημένο στο διαδικτυακό τόπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους www.nsk.gr.
Τα Υπουργεία παρακαλούνται όπως κοινοποιήσουν την παρούσα στα ν.π.δ.δ. που εποπτεύουν, καθώς επίσης οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στη χωρική τους αρμοδιότητα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις