Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

H KPHTIKH ΕΣΤΊΑΣΗ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ OTI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌ ΤΩΝ KATAΣΤΗΜΆΤΩΝ


 H Κρητική εστίαση αποφάσισε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τα μέτρα για το διαχωρισμό των καταστημάτων, ανέφερε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Χρήστο Κώνστα, η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης στο Νομό Ηρακλείου, επισημαίνοντας τα όσα  ειπώθηκαν στη χθεσινή Παγκρήτια Συνδιάσκεψη, από πλευράς επιχειρηματιών στην εστίαση που αντιδρούν στα «μεικτά» και «αμιγή» καταστήματα που προτείνει η κυβέρνηση.

«Αποφασίσαμε πως  δεν μπορούμε να επιβάλλουμε με το έτσι θέλω στους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τις επιχειρήσεις μας διαχωρίζοντας τον κόσμο. Πρέπει να βρεθούν λύσεις πιο δημοκρατικές, δεν γίνεται να παίξουμε το ρόλο των αστυνομικών.  Πρέπει να σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα καθώς το να εμβολιαστεί κάποιος όχι αποτελεί προσωπικό δεδομένο, δεν γίνεται να ελέγχουμε τα προσωπικά δεδομένα του προσωπικού και των πελατών μας. »

Η κ. Αντωνακάκη, ανέφερε πως ακόμα και στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στα αιτήματα των επιχειρηματιών εκείνοι θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως σήμερα και να πιέζουν για μέτρα στήριξης σε όσους επιχειρηματίες πλήττονται οικονομικά.  Χαρακτηριστικά υπογραμμίζει πως:  « Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τα μέτρα που θα ισχύουν για την εστίαση και την ψυχαγωγία των πολιτών στη νέα φάση του σχεδίου «Ελευθερία»  όπως τα εξέδωσε η κυβέρνηση και έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουμε με κλειστούς τους εσωτερικούς χώρους όπως λειτουργούμε σήμερα.  Επιθυμούμε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση στο να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να ελέγξει το ποιος θα είναι εμβολιασμένος ή όχι. Προτείνουμε να λειτουργούν οι επιχειρήσεις μας με το ισχύον καθεστώς μόνο με τη χρήση των εξωτερικών χώρων, υπό την προϋπόθεση πως θα δοθεί οικονομική στήριξη στους επιχειρηματίες που λειτουργούν τα καταστήματα τους θα παραμείνουν κλειστά»

Μάλιστα σε ότι αφορά την οικονομική στήριξη των καταστημάτων εστίασης, αλλά και τα προβλήματα του κλάδου , η κ. Αντωνακάκη, ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα για τα παραπάνω θα γίνουν τηλεδιασκέψεις με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και με τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

πηγή 

http://www.tolmiranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις