Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Χρήστος Μαντζιάρης : Εξαιρούν τους μάρτυρες του Ιεχωβά από τον ύπουλο έμμεσο εκβιασμό για εμβολιασμό


 Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Κατακερματίζουν την κοινωνία με χίλιες δυό αφορμές. Όσο πιο πολύ είναι κατακερματισμένη κοινωνία τόσο πιο δύσκολο είναι να διεκδικήσει ακόμη και τα αυτονόητα. Το «διαίρει και βασίλευε δημοκρατικά», βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στον ληθαργούντα λαό εδώ και πολλά χρόνια, απλά τώρα το φαινόμενο αυτό βρίσκεται σε έξαρση ανάλογη των καταστάσεων που ζούμε.

Ο πρωθυπουργεύων, τυπικός και άξιος διάδοχος της δυναστείας των Μητσοτακοβενιζέλων, προσπαθεί να ολοκληρώσει το ημιτελές το έργο των προγόνων του. Στερούμενος ουσιαστικών ικανοτήτων αλλά πολλαπλώς υποστηριζόμενος από ιδίων αντιλήψεων για τον ελληνισμό υποστηρικτάς, προχωρά στο ανθελληνικό έργο του ονειρευόμενος ένα νέο ’22 για την Ελλάδα. Αυτός και όλη η πολιτικώς παρδαλή, πολύχρωμη, συμμορία γνωστή και ως κόμματα του Συνταγματικού τόξου, αποτελούν στην ουσία το ίδιο και το αυτό πολιτικό σώμα, που καταπατά το Σύνταγμα στο οποίο υποτίθεται ότι στηρίζεται.

Ως πρωτεύον ζήτημα, προς το παρόν, είναι ο εμβολιασμός των Ελλήνων. Ο εμβολιασμός που γίνεται αφού υπογράψουν οι ίδιοι οι εμβολιαζόμενοι ότι αποδέχονται τις συνέπειές του. Θα πει κάποιος, το ίδιο ισχύει και στις εκλογές. Ψηφίζεις και δέχεσαι αδιαμαρτύρητα κατόπιν τις συνέπειες. Με μια όμως σημαντική διαφορά. Με τις εκλογές οι ευθύνες αποδίδονται συλλογικά, π.χ. λένε ότι, εμείς τους ψηφίσαμε. Με τον εμβολιασμό η ευθύνη είναι ατομική, π.χ. εσύ υπέγραψες και δέχθηκες να εμβολιασθείς. Αλλά ως γνωστόν, στην δημοκρατία πάντα εσύ φταις και ποτέ η εξουσία.

Η Κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική του «μαστιγίου και καρότου», αλλά μαστίγιο και καρότο χρησιμοποιεί ο ονηλάτης για τον όνο του, δηλαδή ο γαϊδουριάρης για τον γάϊδαρό του προκειμένου να τον εξαναγκάσει σε κάτι. Αντίστοιχα, με «προνόμια» και «απαγορεύσεις» εκβιάζουν έμμεσα τους Έλληνες. Ο Πρωθυπουργός τηρεί την προεκλογική του υπόσχεση ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό. Γι αυτό και δεν «καίγεται» για τον εμβολιασμό των «επενδυτών». Εκτός από τους «επενδυτές» εξαιρούνται από τον εκβιασμό προς εμβολιασμό και οι μάρτυρες του Ιεχωβά, οι γνωστοί ως Ιεχωβάδες.

Γι αυτούς προέχει η πίστη έναντι της δημοσίου υγείας; Τα ΜΜΕ που διαλαλούν ότι εργάζονται για την ενημέρωσή μας γιατί δεν δίνουν λόγο σε κάποιον υπεύθυνο των μαρτύρων του Ιεχωβά για να μας εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει; Ακούσατε ποτέ από τα ΜΜΕ να κάνουν συστάσεις ο Πρωθυπουργεύων και οι ειδικοί του, σε χοτζάδες και ραβίνους, όπως κάνουν με τους ορθοδόξους επισκόπους; Που είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση; Γιατί για τους Ορθοδόξους Έλληνες καταπατούν το Σύνταγμα και για τους Ιεχωβάδες τηρούν τον Νόμο; Θέλουν μόνο το καλό των Ελλήνων και όχι των υπολοίπων, ή το ανάποδο;

Κάποιοι μάρτυρες του Ιεχωβά ισχυρίζονται ότι αυτοί εξαιρούνται από την υποχρέωση του εμβολιασμού. Ας μας πουν οι ειδικοί. Θ’ απολυθεί κάποιος μάρτυς του Ιεχωβά από την εργασία του αν δεν κάνει το εμβόλιο; Θα κλείσει η επιχείρησή του, που συνήθως είναι αρτοποιείον; Θα κινδυνεύσει με απόλυση από την εργασία του; Θα του απαγορευθεί το ταξίδι του; Και για να μην αναφέρονται όλες οι «απειλές» της Κυβερνήσεως για τους Έλληνες, ισχύουν για τους μάρτυρες του Ιεχωβά όλα όσα απειλητικά ακούγονται για τους Έλληνες;

Δεν ισχύουν οι έμμεσοι εξαναγκασμοί προς εμβολιασμό γι τους αυτούς, διότι προστατεύονται από τον Νόμο περί θρησκευτικής συνειδήσεως. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, να το λέμε αυτό, διότι προστατεύουν την πίστη τους.

Από την άλλη, τι να πει κανείς για κάποιους επισκόπους της Ορθοδοξίας. Ότι είναι χειρότεροι από Ιεχωβάδες; Ότι ο μπαρμπα-Ιερώνυμος αποδεικνύεται ολίγιστος σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα και είναι απολύτως υπεύθυνος για την πορεία και κατάληξη πολλών Ορθοδόξων ιερέων και πολιτών; Αυτοί, κάποιοι Επίσκοποι, ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά να μην ξεχνούν ότι είναι υπεύθυνοι απέναντι στον Χριστό για τις πράξεις τους και θα κριθούν αναλόγως και θα λάβουν τον δίκαιο μισθό τους. Μπορεί να κρύβονται τώρα από τους ανθρώπους, όσοι κρύβονται, αλλά δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε από τον Χριστό, ούτε από τον εαυτό τους. Τα εμβόλια, ως γνωστόν, περιέχουν ύλες από εκτρωθέντα έμβρυα. Δεν αποτελεί αυτό θέμα θρησκευτικής συνείδησης για κάποιους ιερωμένους;

Οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν τελικά την θρησκευτική ηγεσία που τους αξίζει, όπως και οι Ορθόδοξοι Έλληνες. Τα γεγονότα αυτό μας δείχνουν.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις