Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Μύκονος: Αυτές είναι οι αντιπροτάσεις των επιχειρηματιών – Με κινητοποιήσεις και λουκέτα απειλούν οι καταστηματάρχες


 Μύκονος: Αυτές είναι οι αντιπροτάσεις των επιχειρηματιών – Με κινητοποιήσεις και λουκέτα απειλούν οι καταστηματάρχες

Σε αντιπρόταση των μέτρων, που εξήγγειλε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, το μεσημέρι του Σαββάτου, προχώρησε ο σύλλογος επιχειρηματιών Μυκόνου. 

Οι επιχειρηματίες της Μυκόνου ακούγοντας με έκπληξη τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, αναμένουν πλέον τον ΦΕΚ, μέσα στον οποίο ζητούν, να ενταχθούν οι αντιπροτάσεις τους, που αναγράφονται παρακάτω.

Σε περίπτωση ωστόσο που κάτι τέτοιο δεν υλοποιηθεί και τα όσα αναφέρουν, δεν θα υπάρχουν μέσα στον ΦΕΚ, τότε θα προχωρήσουν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας σε κινητοποιήσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σκληρές και ενδέχεται να κλείσουν και τελείως τις επιχειρήσεις τους, κάτι το οποίο φαντάζει καταστροφικό τόσο για το νησί της Μυκόνου και την οικονομία του, όσο και στο σύνολο του τουρισμού στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις